• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

İYİ PARTİ'DEN KADINLAR İÇİN ÖZEL PROGRAM

İYİ PARTİDEN KADINLAR İÇİN ÖZEL PROGRAM
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen etkinlikte Bodrum’da yaşayan kadınlar bir araya geldi.

Bugün Ortakent Yahşi Mahallesi’ndeki Müsgebi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda kadın katıldı. Katılımcılar canlı müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdi.

Etkinliğe İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun da katıldı. Salona 10. Yıl Marşı eşliğinde giren Tosun’a yoğun ilgi vardı. Katılımcılarla fotoğraf çektiren Mehmet Tosun, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Seçimlere 15 gün kaldı. Hep birlikte daha çok çalışacağız. Kadınlarımıza daha çok iş düşüyor. Bugün burada eğleniyoruz. Bu organizasyonu sağ olsun Mehmet Onur Şahbaz başkanım organize etti. Bolca eğleniyoruz, enerji depoluyoruz. Mahallelerimize, sokaklarımıza gidiyoruz, ara vermeden çalışıyoruz. Hep birlikte Bodrum’u iyi yapacağız. Sizlerle birlikte Bodrum iyi olacak. İnşallah 31 Mart’ta da seçimleri alacağız. Bodrum Belediye Meydanı’nda da güneşin doğuşunu hep birlikte karşılayacağız” dedi.

25 Mart’ta Meral Akşener Geliyor

Toplantıya katılan kadınlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Tosun, “En başta da sayın genel başkanımız Meral Akşener’e teşekkür ediyoruz. Bu seçim sürecinde gözü hep üzerimizde. Bizden hiçbir desteğini esirgemiyor. 25 Mart’ta da Bodrum’da olacak, değerli kadınlarımızla birlikte olacak. Bunun da buradan müjdesini veriyorum. Hepinize tekrar iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Onur Şahbaz ise “Size verilen söz tutulmak zorundadır. Çünkü kadın annedir. Ben annemin elini öptüm, eşimin helalliğini aldım da bu yola çıktım. Çalışacağız diyorsak çalışacağız. Vallahi de çalışacağız, billahi de çalışacağız. Geçmişte çalıştık, bugün de çalışacağız, yarın da çalışacağız. Çünkü söz önemlidir, benim annem bana böyle öğretti, eşim çocuklarıma bunu böyle öğretiyor. Söz önemlidir, tutulmak için verilir. Belediye başkanlığı makamı bu sözleri tutmak için en uygun makamlardan bir tanesidir. Bodrum’un şu anki durumunu biliyoruz. Belediye hizmetlerini biliyoruz. Neden, nasıl, kim tarafından bu hale getirildi, bunu sorgulamıyoruz. Biz şu anda bugüne bakıyoruz. Durumumuzu tespit ettik, ihtiyaçlarımız çok. Mehmet Tosun başkanımızın önderliğinde, biz de meclis üyeleri olarak arkasında Bodrum’un sorunlarını çözmek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte doğum günü olan Gözde Billor isimli çocuk için de pasta kesilerek doğum günü kutlaması yapıldı.

Çeşitli ikramların da yapıldığı organizasyon, akşam saatlerine kadar sürdü.

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141