İki başarılı kardeş bir araya geldi

İki başarılı kardeş bir araya geldi
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın kardeşi Prof. Doktor Mustafa Saatcı, geçtiğimiz rektörlük seçimlerinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine aday olarak çıkmış, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da Burdur'daki üniversiteye rektör olarak atanmışt

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın kardeşi Prof. Doktor Mustafa Saatcı, geçtiğimiz rektörlük seçimlerinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine aday olarak çıkmış, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da Burdur'daki üniversiteye rektör olarak atanmıştı. Saatcı kardeşler önceki gün bir araya geldi. Başkan Behçet Saatcı, kardeşi Rektör Mustafa Saatcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mustafa Saatcı ziyarette, “Benim için hiçbir gurur ve duygu Behçet Saatcı'nın kardeşi olmaktan daha büyük değil” dedi.

Fethiye'nin iki başarılı kardeşi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Mustafa Saatcı, önceki gün bir araya geldi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın yaptığı ziyarete Başkan Saatcı'nın oğlu Ahmet Saatcı'da katıldı.



Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yaptığı açıklamad, “Şu an keyifli ve özel bir an. Kardeşim Profesör Doktor Mustafa Saatcı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne rektör olduktan sonra ilk ziyareti gerçekleştiriyorum. Kendisi bizim, ailemizin gururudur. Mahcup olmayacağını, Allah'ın utandırmayacağını biliyorum. Ancak çok ciddi sorumluluk gerektiren bir görev. Allah utandırmasın, Allah muvaffak etsin. Demek ki çalışır, çabalarsan Allah-ü Teâlâ da yolunu açıyor. Bu tip makamlarda böyle insanlara nasip oluyor. Aramızdaki yaş farkından dolayı kardeşimden ziyade benim çocuğum gibi geliyor. Çocukluktan bu yana da böyleydi. Çok gurur ve keyif verici bir olay. Allah- her aileye böyle keyifler yaşatsın. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı ise, “Dünya'da en çok değer verdiğim insanlar olan ağabeyim ve yeğenimin burada bulunması güzel bir duygu. Burada bulunmak, böyle bir makamda olmakta ciddi bir görev. Ama benim için hiçbir duygu ve hiçbir gurur Behçet Saatcı'nın kardeşi olmaktan büyük değil. Bunu hayatta bana bahşedilmiş bir şey olarak görüyorum. O yüzden çok duyguluyum. Ziyaretleri i için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.