• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

HotelRunner Platinum Sponsor olarak MarketHub Europe by Hotelbeds’e katılıyor

HotelRunner Platinum Sponsor olarak MarketHub Europe by Hotelbeds’e katılıyor
Lider seyahat ve konaklama teknolojileri şirketi HotelRunner,

Lider seyahat ve konaklama teknolojileri şirketi HotelRunner, Hotelbeds tarafından 28-31 Mart tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenen MarketHub Europe’ta sektörün önde gelen isimleri arasındaki yerini etkinliğin Platinum Sponsoru olarak alıyor. Etkinlik, sektördeki küresel karar verici kilit isimleri bir araya getirmesi ve sektör üyeleri arasında verimli diyalog kanalları kurması bakımından özel bir yere sahip.

 

Hotelbeds’in stratejik iş ortağı ve etkinliğin Platinum Sponsoru olarak HotelRunner, sektör paydaşları arasındaki görüşmelerde aktif bir rol alacak. Ayrıca, HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen, 30 Mart, saat 09:30’da gerçekleşecek “Seyahatin geleceğini şekillendiren teknoloji ve inovasyon” başlıklı panelde konuşmacı olarak değerli görüşlerini paylaşacak.  

 

15 farklı pazardan 400’ün üzerinde katılımcı, bu yıl yedincisi düzenlenecek olan MarketHub Europe’ta sektörün önümüzdeki dönemdeki yol haritasını çizecek. HotelRunner, kilit karar vericiler arasındaki etkileşimleri yakından takip edecek ve diyaloğa aktif olarak katkıda bulunacak. Etkinliğin küresel oyuncular tarafından bir ilgi odağı olması da HotelRunner’ın yeni pazarlarda genişleme stratejisini hızlandırıcı bir etki yaratacak.

 

Bu ay içerisinde yeni otomasyon platformu “Autopilot” için ses getiren bir lansman düzenleyen HotelRunner, yılı yeni yatırım haberi ve hızlı büyüme getiren çalışmaları ile karşılamıştı. MarketHub Europe, HotelRunner’ın ileri teknolojisini ve son sürat büyümesini paylaşması bakımından etkili bir platform niteliğinde. 

 

Konaklama sektöründe teknoloji alanına öncülük ve liderlik eden HotelRunner’ın inovasyon kültürü gelişmiş yönetim ve büyüme yaklaşımları içeriyor ve bu nedenle şirket sahip olduğu özgün işleyiş modelini diğer katılımcılarla paylaşmayı planlıyor. Geçtiğimiz 10 yılda HotelRunner’ın elde ettiği paha biçilemez sektörel deneyimler MarketHub Europe’a katılan sektör profesyonelleri ile paylaşılarak onlara yön vermede yardımcı olacak.

 

HotelRunner'ın Kurucu ve Yönetici Ortakları Ali Beklen ile Arden Agopyan'ın yanı sıra Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak ve HotelRunner Ekibi etkinlikte seyahat sektörünün lider isimleri arasına katılacak. HotelRunner Ekibi aynı zamanda etkinlik süresince standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141