• BIST 10240.54
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Güçlü gelecek için 'Damla damla sevgi'

Güçlü gelecek için Damla damla sevgi
Marmaris ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Güçlü bireyler, güçlü yarınlar sloganıyla gerçekleştirilecek olan 'Damla damla sevgi' projesinin tanıtım semineri düzenlendi.

Marmaris ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde, ders dışı eğitime vurgu yapacak bir projeye imza attı. Güçlü bireyler, güçlü yarınlar sloganıyla gerçekleştirilecek olan 'Damla damla sevgi' projesinin tanıtım semineri düzenlendi.

Marmaris ilçe Müdürlüğü  ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, 'Damla  Damla Sevgi' projesinin tanıtım semineri düzenlendi. 75 Yıl Anadolu  Meslek  Kız Meslek Lisesindeki seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmaris'teki Okul Müdürleri ile Müdür Yardımcıları, Rehber Öğretmenleri , Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ve Okul Temsilcileri  yanı sıra  projenin mimarı  Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Ayşe Bal katıldı. Züleyha Aldoğan,  "Örnek bir projeyi hayata geçirmek için buradayız. Bu proje Marmaris ve Milas'ta gerçekleşti. Bu projenin her yerde olmasını istiyorum. Projeye öncülük eden Ayşe Bal'a çok teşekkür ederim "dedi. 

img_0378.jpg

'Damla damla  sevgi' projesinin mimarı olan Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ayşe Bal, öğrencilere derslerindeki başarıları olmalarının yanında, sahip oldukları değerlerin kıymetini bilmelerini, şükretmelerini , insanları, doğayı ve hayvanları sevme konusunda daha fazla bilinçlendirmeyi amaçladıklarını anlattı. Ayşe Bal, "İlçemizde yaşanan intihar olayından sonra bu projeyi düşündüm. Çocuklarımız elindeki nimetlerin farkında değil, sağlıklı ortamda,  aileleriyle güzel bir yerde yaşarken çocuklarımız bunun farkında değiller. Projemizin ana teması  sevgidir" diye konuştu. Ayrıca, ilkokul, ortaokul, lise kurumlarında eğitim gören öğrencilere oluşturulan ekipler sayesinde doğrudan aktarılacak.

img_0379.jpg

GÜÇLÜ BİREYLER GÜÇLÜ YARINLAR

Proje kapsamında ekipler oluşturularak, öğrencilere, var defteri, başardıklarım, iyilik panoları,suluk ve yemliklerin, kardeşimin kumbarası, her can, askıda simit ve sevginin gücü konularında bilinçlendirme yapılacak.Proje ekiplerinden, eğitimde 2023 vizyonu çerçevesinde  öğrencilere ders dışı eğitime vurgu yapılması  istendi.  Bu sayede öğrencilerin sadece derslerinde başarılarını arttırmaya yönelik değil, sahip oldukları değerleri farkına vararak, şükür bilinci kazanan, her canlıya sevgiyle bakabilen, bireyler yetiştirmek amaçlanıyor. Seminere katılanlara,  güçlü bireyler, güçlü yarınlar için sloganıyla  'Damla Damla Sevgi' projesi sayesinde okulların sevgi yuvası olacağı kaydedildi. Seminerin ardından katılımcılara  Barış Manço, müzik dinletisi yapıldı.

Burcu ÇELİK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141