Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Volaka: "Sakat futbolcuların iyileşip takıma dönmesi bizler ve tüm futbolcular için moral oldu"

Futbol: Spor Toto 2. Lig     -Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Volaka:     "Sakat futbolcuların iyileşip takıma dönmesi      bizler ve tüm futbolcular için moral oldu"
AYDIN Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, ligde geriye kalan 11 maçın final havası içerisinde geçeceğine inandığını kaydetti.

AYDIN Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, ligde geriye kalan 11 maçın final havası içerisinde geçeceğine inandığını kaydetti.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 aydır sakatlıkları nedeniyle maçlarda yer alamayan Fatih Özer ve Hüseyin Akoğlu'nun iyileşerek çalışmalara başladığını belirtti.

Hilmi Volaka, "Sakat futbolcuların iyileşip takıma dönmesi bizler ve tüm futbolcular için moral oldu. Oyuncularımız tam kadro olarak günde çift idmanla, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Bandırmaspor maçına hazırlanıyor. Kadromuzda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımda moral çok yüksek. Hedefimize ulaşmak için geriye kalan 11 maçımızın da final havası içerisinde geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Gökmen Şireci

Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.