Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor-Bucaspor karşılaşması için konuk ekip taraftarına 750 kişilik yer ayrıldı

Futbol: PTT 1. Lig     -Denizlispor-Bucaspor karşılaşması için      konuk ekip taraftarına 750 kişilik     yer ayrıldı
İZMİR PTT 1. Lig'de pazar günü oynanacak Denizlispor-Bucaspor karşılaşması için konuk ekip taraftarına 750 kişilik yer ayrıldığı bildirildi.

İZMİR PTT 1. Lig'de pazar günü oynanacak Denizlispor-Bucaspor karşılaşması için konuk ekip taraftarına 750 kişilik yer ayrıldığı bildirildi.

Bucaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, pazar günü deplasmanda oynayacakları Denizlispor karşılaşması için alınan İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği kendi taraftarı için 750 kişilik yer ayrıldığı belirtildi.

Fazla kişinin stada alınmayacağı, müsabakayı Denizli'de izlemek üzere grup olarak gidecek kafilelerin müsabakadan en erken 2 saat önce uygulama noktalarında hazır bulunmaları gerektiği kaydedildi.

Bu saatten önce gelenlerin şehir merkezine girmelerine izin verilmeyeceği bildirildi.

Öte yandan Denizlispor maçı hazırlıklarına Kuşadası'nda devam eden Bucaspor, yarın Denizli'ye geçecek.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Mehmet Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.