Fehmi Kandemir'den de Koray Aydın'a açık destek geldi...

Fehmi Kandemir'den de Koray Aydın'a açık destek geldi...
Genel başkanlık yarışında Koray Aydın’ı desteklediğini açıklayan Ankara İl Genel Meclisi MHP Meclis Grubu Başkanı ve Üst Kurul Delegesi Fehmi Kandemir, “Değişim, MHP tabanı ve Ülkücü Hareketin şiddetli arzusu haline geldi” dedi.

MHP tabanı Bahçeli'den değil "değişim"den yana

Ankara İl Genel Meclisi MHP Meclis Grubu Başkanı ve Üst Kurul Delegesi Fehmi Kandemir, Koray Aydın’a açık destek geldi.

Ankara İl Genel Meclisi MHP Meclis Grubu Başkanı ve MHP Ankara Üst Kurul Delegesi Fehmi Kandemir, parti tabanının yönetimde değişim arzusunu dikkate alarak MHP’nin 10. Büyük Kurultayı’nda Koray Aydın’ı destekleyeceğini açıkladı.

ÜLKÜCÜ TABAN KORAY AYDIN'I İSTİYOR

Kurultay öncesi bir çok ili gezerek ülkücülerin, tabanın ve halkın nabzını tuttuğunu ifade eden Fehmi Kandemir, “MHP tabanı ve Ülkücü Hareketin ezici çoğunluğu yönetimde değişim istiyor, tercihlerinin de Koray Aydın’dan yana olduğu da açık ve net olarak anlaşılıyor” dedi.

Ülkücülerin artık iktidar istediğini kaydeden Kandemir, bunun için de; koşan, koşturan, vatandaşın ayağına giden, iktidar isteyen, iktidar hedefleyen iddialı bir lider aradığını ifade etti.

İKTİDAR İÇİN MHP YÖNETİMİNDE DEĞİŞİM ŞART

Fehmi Kandemir şöyle devam etti: “Ülküdaşlarımız, partili arkadaşlarımız ve halkımızla yaptığımız görüşmeler ve istişarelerde hemen herkes, iktidar için MHP’de bir yönetim değişikliğinin şart olduğunu belirtiyor. Arkadaşlarımız, MHP’de değişimi gerçekleştirecek isim olarak da Koray Aydın Bey üzerinde ittifak ediyorlar. Koray Aydın Bey partide daha önce bulunduğu görevler, sağlam ideolojik duruşu ve yaptığı hizmetlerle bu atılımı gerçekleştirecek, bilgiye, birikime ve tecrübeye sahip olduğunu bütün dünyaya ispat etmiş bir isim. Bu bakımdan ben de partililerimizin, ülküdaşlarımızın ve halkımızın beklentileri doğrultusunda MHP’nin 10. Kurultayında tercihimi Koray Aydın’dan yana kullanacağımı açıkça beyan ve ifade ediyorum.”

ÜLKÜCÜ HAREKET'E 4 KASIM'DAN SONRA DA HİZMET EDECEĞİM

Ankara İl Genel Meclisi MHP Meclis Grubu Başkanı ve MHP Ankara Üst Kurul Delegesi Fehmi Kandemir, 4 Kasım Kurultayının öncesinde olduğu gibi sonrasında da, MHP ve Ülkücü Hareket’in emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.


Bir not:

Ankara'da hem üst kurul delegesi hem de İl Genel Meclisi MHP grubu başkanı bir ismin "değişim"den yana karar alması "Bahçeli'ye Ankara'dan tam destek" haberi yapanların haberlerinin güvenilirliğini(!) bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.