• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 28 °C
  • Aydın 29 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Durmadan yolumuza devam edeceğiz

Durmadan yolumuza devam edeceğiz
AK Parti Ege Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz beraberinde AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ile birlikte seçim çalışmaları programı kapsamında AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Teşkilata girişinde AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser tarafından karşılanan AK Parti Ege Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; Fethiye’deki seçim çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Belediye Başkan Adayı Kayabaş, İlçe Başkanı Eser,  yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

 

ESER, “SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Fethiye’de seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Kadın kolları ve gençlik kollarımız sürekli ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu toplantıda Fethiye ve ülkemiz için büyük önem taşıyan yerel seçimler öncesinde il başkanımızın ve milletvekilimizin talimatlarını alacağız. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

METE, “İKTİDARIN GÜCÜ İLE YEREL GÜCÜ BİRLEŞTİRECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete konuşmasında, “Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Süreci çok dikkatli takip etmemiz gerekiyor. Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı olarak ortak hareket ediyoruz. Bu ittifakta belediye başkan adayımız tek, belediye meclis listelerimiz ayrı olacak. Şunu da herkes bilsin, bizim ittifakımız 31 Mart’a kadar değil sonsuza kadar. İktidarın gücü ile yerel gücü birleştirmeye geliyoruz. Mart’ın sonuna kadar her şeyden uzak, dostane bir yaklaşım sergileyeceğiz” dedi.

 

KAYABAŞ, “BÜYÜK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Ardından konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Bu seçimler vatanımızın bekası büyük önem taşımaktadır. Adaylığımızın açıklanmasının ardından ziyaretlerimize başladık. Protokol üyelerini, kurum amirlerini, meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Mahalle temsilcilerimiz ile tanışma ve istişare toplantılarında bir araya geldik. Fethiye’yi ‘Biz’ anlayışı ile yöneteceğiz. Büyüyen ve gelişen bir şehiriz. Şu zamana kadar yapılanlara teşekkür ediyoruz. Fakat biz iktidarın destekleriyle daha büyük projelere imza atacağız. Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket edeceğiz. 41 mahallemizi ziyaret edeceğiz ve sorunlarını tespit edeceğiz. Bunun için mahallelerimize dilek kutuları bırakacağız. Talepler yazılı olarak burada toplanacak. Sanayi Sitesi şehrin içinde ve esnaflarımız zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyor. Burayı uygun bir yere taşıyacağız. Fethiye’de iyi bir ivme kazandık. Bu enerji ile 31 Mart seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

 

BOYRAZ, “SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Son olarak konuşan AK Parti Ege Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, “Bizim mücadelemiz, gelecek nesillere daha iyi şartlarda bir ülke sunmaktır. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana bu bayrağı taşıyan herkes, her türlü fedakarlığı yaptı. 31 Mart akşamı inşallah ülkemiz ve Muğla büyük bir coşku yaşayacaktır. Yakaladığınız bu tempo hep devam etsin. Mutlaka ulaşmamız gereken kim varsa, o kişilere ulaşalım. Sizlerin bu yönde yaptığı çalışmalar çok kıymetli. Bizim toplumumuz yanlışta değil, doğruda ittifak yapar. Taş üstüne taş koyanın karşılığını verir. Durmadan yolumuza devam edeceğiz. Yerel seçimde projelerimizi Fethiye’nin ihtiyaçlarına göre belirleyeceğiz. Burada 350’ye yakın bir sandığımız olacak. Sandığı korumak, kollamak ve sahip çıkmak hepimizin görevidir. Unutmayalım ki, seçim sandıkta kazanılır. Belirlenen isimlere gerekli eğitimlerin verilmesi gerekmektedir. Sandık açıldığı zaman hiçbir suretle o bölgeden ayrılmamamız gerekiyor”  dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141