• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Devlet Bahçeli Muğla'dan seslendi

Devlet Bahçeli Muğla'dan seslendi
14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Muğla'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Menteşe'de düzenlediği miting ile vatandaşlara seslendi.

Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bahçeli, "Millet İttifakı, bugünkü CHP yönetimi HDP'nin oyuncağı haline gelmiş yazboz tahtasına dönüşmüştür. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarının paravan Cumhurbaşkanlığı adaylığına tamam demiştir" dedi. 

Yatağan girişinde MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Muğla Milletvekilleri adayları, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve ilçe teşkilat temsilcileri tarafından karşılandı.

Akşam saatlerinde Muğla'nın Menteşe İlçesi'ne gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan miting alanında vatandaşlara seslendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mitingine Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yönetim kurulu üyeleri katılarak destek verdi. 

Konuşmasına Muğlalı vatandaşlara seslenerek başlayan Devlet Bahçeli, "Deniziyle, güneşiyle doğal zenginlikleriyle en önemlisi mert güçlü ve merhamet sembolü insanıyla mazlumun yanında duran Muğlalı kardeşlerimi iki eliyle kalp işareti yapan ikiyüzlü siyasetçiler aldatamazlar. Bukalemun siyasetçilere Muğlalı yüz vermez, fırsat vermez, izin vermez, şans vermez. Milli ve manevi değerlerle önümüzde tarihi bir seçim vardır. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız 74 ülkede 177 merkez ile 46 gümrük kapısında 27 Nisan tarihinden 9 Mayıs tarihine kadar oylarını kullanacaklar. Bölücü terör örgütü yandaşları vatandaşlarımızın hür iradesine kilit vurmak istemişlerdir. Bu vandallığın görüldüğü ülkelerde demokrasi cellatlarına maksatlı şekilde sessiz kalınmıştır. Bölücü ve terör sevicilerin demokrasi iddiası özgürlük istekleri, insan hakları ifadeleri baştan aşağıya sahtekarlıktır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan her vatandaşıma çağırırımdır. Mutlaka sandığa gidiniz. Mutlaka oyununuzu kullanınız, ülkenize ve geleceğinize mutlaka sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık yarınlarımız karanlığa boğacaklar" diye konuştu. 

Hep birlikte Türkiye'yiz

Konuşmasında birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemden geçtiklerini kaydeden Devlet Bahçeli, "14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiği, milli ve manevi değerlerin rehberliği ile geçilmesi gereken ilk kavşağıdır. Allah hepinizden razı olsun. Heyecanınız, umutlarımızı diri tutuyor kahramanca duruşunuz iç ve dış ihanet şebekelerini ürkütüyor. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye hep birlikte Türkiye'yiz. Hepimiz Türk milletiyiz. Siyaset millete hizmet vasıtasıdır. Siyasetçi dürüst olmalı, sorunlara çözüm üretecek yetkinliğe ve yeterliliğe haiz olmalıdır. Biz ilkeli bir mücadele çizgisiyle her zaman sizlerin yanındayız. Sözümüz milletin sözüdür. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi provokasyonu gerçekleştirseler de birbirimizden ayrılmayacağız, ayrışmayacağız. Kavga ve karışıklık bekleyenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz. Ancak zillet ittifakı tehlike saçmaktadır. Sayısı 6 ile başlayıp sonunda 9'a çıkan kumar masası, ülkemizin geleceğini karartma ve kundaklama arayışındadır. Türk milleti bu tuzağı düşmez, düşmeyecektir. Muğla bu kötülüğe geçit vermez, müsaade etmez. Kılıçdaroğlu'nun siyasi amacı egemenlik çıkarlarından vazgeçen, vazgeçmiş bir Türkiye'dir. Kılıçdaroğlu'nun kanlı destekçileri HDP'dir, PKK'dır, YPG'dir,  FETÖ'dür. Cumhuriyet zillet ittifakını rahatsız ediyor, 29 Ekim 1923 ruhu Kılıçdaroğlu'nun uykularını kaçırıyor. Ancak Cumhuriyetimizi yıkacak bir alçak, bir şerefsiz henüz anasının karnından doğmadı. Kılıçdaroğlu'nun terörist Demirtaşı serbest bırakacağından bahseden, kutuplaşmadan ve savrulmadan şikâyetçi olan bu zat Türkiye'yi barıştıracağım derken neyi kast ediyor. Ülkemizde küs kim, kırgın kim, kavgalı kimler. Kumar masasından başka anlaşmazlıklar ve gerilim nerede var" diye konuştu. 

Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugünkü CHP yönetimi HDP'nin oyuncağı haline gelmiş yazboz tahtasına dönüşmüştür. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarının paravan cumhurbaşkanlığı adaylığına tamam demiştir. PKK ile ittifak tüneline girmiş HDP ile bölücülüğün gergefinde işlenmiştir. İP'te bunların proje süsüne, zillet mezesine dönüşmüştür. Kitabın ortasından konuşuyorum. Bunlara verilecek her oy yıkıma destektir. Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Türkiye'ye suikasttir. HDP ile gelecek planlama siyaset denkleminde buluşma devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü kurcalamaktır. Bu bir yürek sızısıdır, demokrasi infazıdır. Biz şehitlerimizin hesabını soracak millet iradesinin temsilcileri, biz ihanetin kafasını ezecek milli varlığımıza ve egemenlik haklarımıza can pahasına sahip çıkacak kudretiz. Ülkümüzden de ülkemizden de vazgeçmeyeceğiz. 2023 Lider Ülke Türkiye ülkümüz gerçekleşecek, elbette olacak, birlikte olacaktır. Ülkümüzle, ülkemiz huzurlu ve refah dolu yarınlara kavuşacak, elbette olacak, birlikte olacaktır. Adaletli paylaşım, hakkaniyetli bölüşüm, insanca yaşam ortak kaderimiz olacak, elbette olacak, birlikte olacaktır. Aklın ve bilimin hakim, hukukun ve adaletin üstün olduğu bir iklim oluşturulacak, elbette olacak, birlikte olacaktır. 14 Mayıs'ta Cumhurla Cumhuriyet'in kucaklaşmasına şahit olacağız. Sizlerin hamiyetine dayanarak diyorum ki, zalimlere boyun eğmeyeceğiz. Hainlere teslim olmayacağız. Şiddet severlere eğilip bükülmeyeceğiz. Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz. Zillet ittifakına asla eyvallah etmeyeceğiz. Allah razı olsun sizlerden; yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun inşallah. Her birinizi Cenab-ı Allah'a emanet ediyor, 14 Mayıs'ta hem milletvekili adaylarımıza hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinizi bekliyorum"

HABERİN VİDEOSU...

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141