• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

DEVA PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYLARI FETHİYE’DE SAHAYA İNDİ

DEVA PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYLARI FETHİYE’DE SAHAYA İNDİ
DEVA Partisi Muğla 28. Dönem Milletvekili aday Adaylarından Ecz. Nesrin Çoban Ocak ve Deneyimli Gazeteci Bilal Baykan Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlere Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Baykan eşlik etti.

Ziyaret programın CHP Milletvekili Aday adaylarının toplantısı ile başlayan Ocak ve Baykan ardından Paspatur, Balık Çarşısı, Fethiye Muhtarlar derneği, NİF Mahallesi Muhtarı Ferat UYSAL, SED Medya Seda Köktener, Emlak Odası Başkanı Serdar Oğuz ve Çarşı esnafı ile görüşmelerde bulundu.

DEVALI vekil A.Adayları Baykan ve Ocak Ziyaretleri ardından açıklamalar da bulundu

MİLLET İTTİFAKI BİLEŞENLERİ MUĞLA’DA TARİH YAZACAK

Bilal Baykan CHP Aday tanıtım toplantısına katılarak Millet ittifakına gösterdikleri desteği yineledi. Fethiye kendi tabiriyle Sakar altından Milletvekili çıkarmak istiyor. 11 CHP milletvekili A.Adayı ilk sıralara girmek için Fethiye teşkilatına tanıtıldı. Birbirinden değerli arkadaşlarımız kendilerini tanıttılar. Bizde Millet ittifakı bileşenleri olarak katılım yaptık. Demokrat Parti Muğla Milletvekili A.Adayı Sayın Erdal Eroğlu Büyüğümüz ile birlikte kendilerine başarılar diledik. Bu seçim Türkiye için önem arz ediyor. İnanıyorum ki Millet İttifakı Muğla’da tarih yazacak ve iktidar parti ve ortaklarını meclis dışına taşıyacaktır dedi.

FETHİYE’DE DEVA PARTİSİNE İLGİ BÜYÜK

Nesrin Ocak Çoban açıklamasına devam etti, Yoğun programından dolayı saha ziyaretlerine katılamayan İlçe Başkanımız Saniye Kulaç’a ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. İktidardan çözülmelerin başladığını ve DEVA Partisi olarak Fethiye’de DEVA Partisine büyük bir eğilim olduğunu belirtti.

VATANDAŞLAR; ADALET, DEMOKRASİ ÖNEMLİ AMA ÖNCELİK EKONOMİ OLMALI

Ocak, Saha ziyaretlerimiz de DEVA Partisi ve Sayın Ali Babacan’ın selamını ilettiğimiz, Çarşı, Paspatur ve Balık Çarşısı esnafı bizleri ilgiyle karşıladılar. Sohbetlerimizde Esnafın Sayın Ali Babacan’dan ekonomiyi düzeltmesini beklediklerini belirtti. Vatandaşlarımız Adalet önemli Şeffaf yönetim önemli ama aybaşını getiremiyoruz, İftarda soframıza et koyamıyoruz, dükkân kiralarımızı, faturalarımızı ödemekte zorlanıyoruz. Onun için ilk önceliğimiz ekonomi Sayın Ali Babacan’dan ekonomiyi düzeltmesini istiyoruz dediler.

 

YEREL MEDYA LOKALDE ULUSALDAN DAHA ETKİLİDİR

DEVA’lı Milletvekili A. Adayları Fethiye yerel medyalarından SED medyaya ziyarette bulundu. Baykan ve Ocak önümüzdeki günlerde Fethiye’deki tüm medyalarımıza  kapsayarak bu ziyaretlerimiz sürecek dedi.

Yerel medyaların sorunlarını ve seçim dönemlerinde yaşanan gazeteci enflasyonunu dile getiirdi. Baykan yılın 12 ayı hizmet eden, personel çalıştıran matbaa ve işletme giderleri olan gerçek gazeteci arkadaşlarımız var. Tanıtımlarını sosyal medya ve seçim döneminde ortaya çıkan medyaları değerlendiren siyasetçilere yönelik seçim dönemlerinde ve yılın 12 ayında haberinizi yapan sürekli vatandaşla sizleri buluşturan gazetecileri unutmayın. Ayırdığınız tanıtım bütçelerinizden mutlaka yerel medyaya pay ayırınız, bu ahde vefadır dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141