Denizli'de baraja düşen genç kayboldu

Denizli'de baraja düşen genç kayboldu
Arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle yarına kadar ara verildi

Denizli'de baraj gölüne giren iki kişiden biri kayboldu.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Şehdavutlar köyünde oturan Ahmet Öz (18) ve Gökhan Gürsoy, ailelerine Denizli'nin Buldan ilçesinde düzenlenen festivale gideceklerini belirterek motosikletle yola çıktı. Akşam saatlerinde güvenlik güçlerini arayan Gürsoy, Buldan Baraj Gölü'ne birlikte girdikleri arkadaşı Ahmet Öz'ün boğulduğunu söyledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli AFAD İl Müdürlüğü ve belediye arama kurtarma ekibi çalışma başlattı. 5 dalgıcın görev aldığı çalışmalarda sonar cihazları yardımıyla zeminde tarama yapıldı. Gölün dalgalı ve zeminin balçıkla kaplı olması nedeniyle güçlükle yürütülen çalışmalarda herhangi bir ize rastlanamadı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmasına yarına kadar ara verildi.

Bu arada çalışmaları izlerken fenalaşan Öz'ün bazı yakınlarına olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

Muhabir: Ekip
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.