Cumhuriyet' Yine 'Tehlike' Dedi

Cumhuriyet' Yine 'Tehlike' Dedi
İsviçre'deki minare yasağıyla ilgili haber yapan Cumhuriyet gazetesinin kullandığı başlık ilginç bir durum oluşturdu...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, İsviçre'deki minare yasağıyla ilgili tepkisini birinci sayfadan veren Cumhuriyet'in, kullandığı haber başlığı ilginç bir görüntü oluşturdu.

Cumhuriyet gazetesi 1. sayfanın sol alt köşesinde 'Davutoğlu: Tehlikenin farkındalar' başlığını kullandı. Radikal İslam tehlikesini gerekçe göstererek minare yapımını yasaklayan İsviçre'ye Davutoğlu'nun gösterdiği tepki için bu başlığın kullanılması, akıllara Cumhuriyet gazetesiyle özdeşleşen 'Tehlikenin farkında mısınız?' sloganını getirdi.

Özellikle 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bu sloganla bir dizi reklam da yapan Cumhuriyet'in, bu başlığı bilinçli kullanıp kullanmadığı ise anlaşılamadı.

İŞTE CUMHURİYET'İN DAVUTOĞLU'NUN SÖZLERİNDEN 'YARARLANARAK' ATTIĞI O BAŞLIK!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.