Çetin Azgun Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Marmaris’in sevilen simalarından, The Beachfront Otel ve Fortuna Beach Otel’in işletmecisi, aynı zamanda Marmaris Hollanda Fahri Konsolosu olan Murat Azgun ile Dilek Azgun’un kıymetli babası Çetin Azgun (89), yaşama veda etti.

Hayatı boyunca çalışkanlığı, aile değerlerine bağlılığı ve örnek kişiliğiyle tanınan merhum Çetin Azgun’un vefatı, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzere Marmaris’te derin bir üzüntü yarattı.
Çetin Azgun’un cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Armutalan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları eşliğinde Armutalan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhum, daha önce vefat eden eşi Emine Azgun’un yanına defnedildi.

Cenaze törenine Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kirt, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Özdemir, Erdem Karaosmanoğlu, Ahmet İnoğlu ve Kemal Açar’ın yanı sıra Marmaris’in önde gelen iş insanları, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İdris Akgül,
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği Başkan Vekili Mehmet Ünal, GETOB Başkanı Cengiz Aygün, turizm sektörü temsilcileri Bülent Bülbüloğlu, Bestami Şinik, Ali Özge Kol, Muzaffer Özlü ve gazeteci Temel Irmak ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami avlusunda Murat Azgun taziyeleri kabul ederken, dostları ve sevenleri Azgun ailesinin acısını paylaştı. Taziye sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Marmaris’te birçok hayır işine öncülük etmiş, ailesine ve evlatlarına her zaman rehber olmuş bir isim olarak anılan Çetin Azgun’un vefatı, geride büyük bir boşluk bıraktı. Hayatı boyunca sergilediği dürüst ve saygın duruş, Marmaris halkının belleğinde yer etmeye devam edecek.

www.gundemgazetesi.net olarak, Azgun ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.