• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

BÜTÇESİ HAZIR PROJELERİMİZİ MARMARİS BELEDİYESİ ENGELLEDİ

BÜTÇESİ HAZIR PROJELERİMİZİ MARMARİS BELEDİYESİ ENGELLEDİ
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün:” Marmaris’te bütçelerini dahi hazırladığımız projelerimiz için Marmaris yerel yönetimi bize engel oldu” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine 2 hafta kala yeniden aday olan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; Marmaris’te Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle buluştu.
CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay ev sahipliğinde,
  Green Nature Diamond Hotel’de önceki gün (16 Mart 2019) gerçekleşen, yaklaşık 600 kişinin katıldığı toplantıya CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve İYİ Parti Milletvekili Metin Ergun da katılarak, seçmenlere birlik mesajı verdi.
Soru cevap şeklinde geçen toplantıda söz alan  İYİ  Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun , “Neden insanlar ülkenin dört bir yanından Muğla’ya gelip yerleşmeye çalışırlar?..  İnsanıyla doğasıyla, huzuruyla özeldir Muğla’mız. İYİ Parti ve CHP burayı korumak için bu güzel kenti ranta teslim etmemek için iş birliği yaptılar.” dedi.
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin de, “Sivil Toplum Kuruluşları, demokrasinin akciğerleridir. Biz millet ittifakı olarak Marmaris ve Muğla’yı korumak için bir araya geldik. Tanzim kuyruğu olan ülkede beka sorunu değil başka sorunlar vardır. Vaad edecek bir şeyi olmayanlar, olmayan beka sorunuyla, insanları korkutmaya çalışıyorlar. İstanbul’u betona boğduğunu kabul edenlere, Muğla’yı teslim edemeyiz.” dedi.
Toplantının ev sahibi CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay da; Marmaris için demokrasi dedik. Çünkü demokrasi sadece oy vermek değildir. Demokrasi; parti içinde, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yönetimlerinde diyalogun olmasıdır. Demokrasi ortamının olmaması,hemen her yere müdahale edilmesi Marmaris’in potansiyelini kullanmasına engeldi!.. Artık bu dönem sona erdi. Artık Marmaris, demokrasinin olduğu, demokrasinin gerçekleşeceği günlerin geldiği bir yerdir.” dedi.

MARMARİS’E HİZMET ETMEK İSTEDİK MARMARİS BELEDİYESİ ENGELLEDİ
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de konuşmasında Muğlanın 2014 yılında ilk kez dahil olduğu Büyükşehir Yasasına dikkat çekerek; “
Büyükşehir Yasası Muğla’ya çok uygun değildi. Ancak biz buna uyum sağladık. İstanbul’un 2,5 katı büyüklüğünde bir Muğla. Kış nüfusu 1 Milyon, yaz nüfusu 3,5 Milyon olan bir Muğla… 30’dan fazla köyünde su olmayan bir Muğla. Aynı zamanda ilçe belediyelerinin borçları devrolunca Türkiye’nin en borçlu 4. belediyesi olmuş bir Muğla! Yapacak çok işimiz vardı, sorumluluğumuz büyüktü. Biz bu süreçte ekibimizle, o ekibin en değerli parçalarından biri olan Mehmet Oktay’la bunları aştık. Marmaris’te bütçelerini dahi hazırladığımız projelerimiz için Marmaris yerel yönetimi bize engel oldu.
Yarımada’nın su sorununu bitireceğiz. Arıtma tesisinin kapasitesini arttıracak; tamamının niteliğini arttıracağız. Yeni otogarı yapacağız. Biz hazırız. Tüm bunların projeleri, bütçeleri hazır. İhtiyacımız olan uyumlu çalışmayı yapacak genç, ahlaklı, çalışkan Mehmedim’le Marmaris’te bunları hızla yapacağız.” dedi.
CHP, İYİ Partili grup ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, toplantı sonrasında sorumluluğunda bulunan Marmaris Yat Limanı esnafını ziyaret ederek, seçim öncesi beklentilerini isteklerini dinledi. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141