• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

BUSE KORKMAZ’IN İLK ŞARKISI İLK 10 DAKİKADA 100 BİNİN ÜZERİNDE İZLENDİ

BUSE KORKMAZ’IN İLK ŞARKISI İLK 10 DAKİKADA 100 BİNİN ÜZERİNDE İZLENDİ
TikTok'un en popüler fenomenlerinden biri olan Buse Korkmaz’ın ilk şarkısı Alfa, YouTube dahil 20 online platformda yayına girdi.

 

 

 

 

 

 

 

Sözleri ve müziği, tanınmış Rap sanatçısı, besteci ve söz yazarı Hayki’ye (Ragıp Aytuğ Tunal) ait olan Alfa’nın Reklamania Cats&Dogs tarafından çekilen klipinde Buse Korkmaz’a ünlü TikTokerlar eşlik etti. Klibin yönetmen koltuğuna ise ünlü yönetmen Özkan Aksular oturdu.

5 milyona yakın takipçiye sahip mavi tikli ünlü bir TikToker olan Erzurum doğumlu genç yetenek Buse Korkmaz’ın Instagram hesabının da 1 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Buse Korkmaz’ın ilk müzik çalışması olan Alfa şarkısının sözleri ve müziği, tanınmış Rap sanatçısı, besteci ve söz yazarı Hayki’ye (Ragıp Aytuğ Tunal) ait. Mix ve Mastering çalışması Kadim Tekin tarafından yapılan şarkının prodüktörlüğünü de EB Erol Şahin üstleniyor.

Alfa şarkısının YouTube’da yayına giren klibi, Buse Korkmaz’ın iş birliği yaptığı dijital proje & yetenek yönetimi ajansı Reklamania Cats & Dogs tarafından hazırlandı. Video klipte “Memur Bey” şarkısı ile büyük sükse yapan Samet Kardeşler (sametkardesler), Adem Ön (obeyfendimen), Didem Açar (diddew), Bilal Çimen (bilalgrass), Berkay Akman (aberkaay), Cansu Tekin (caansutekin), Altuğ Yıldırım (altugy), Rıfat Can Sever (seveercan), Merve Korkmaz ve Emre Uslu gibi ünlü TikTokerlar rol aldı.

Reklamania Cats & Dogs Ajans Başkanı Yalkın Yel liderliğinde gerçekleşen çalışmada yönetmen koltuğuna, birçok başarılı klip projesine imza atmış yönetmen Özkan Aksular oturdu. Simge Hekimgil’in Yapımcı, Nil Muşlu’nun Uygulayıcı Yapımcı, Irmak Karakoç’un da Influencer Yöneticisi olarak görev aldıkları ve Işık yönetimini İsmail Şara’nın üstlendiği yapıma, Kuzey Demir ve Orkun Karahasan asistan olarak destek verdiler.

23 Mart’ta yayınlanan teaser videosu 620 binden fazla izlenen ve Buse Korkmaz’ın ailesi olarak gördüğü takipçilerinin büyük merakla bekledikleri Alfa’nın video klibi YouTube’ta yayınlanmasının ardından 10 dakika içinde 100 binden fazla izlenme ve 20 binden fazla yorum aldı. TikTok’ta ise ilk 12 saatte Alfa’nın ses olarak kullanıldığı 4 binin üzerinde video paylaşımı gerçekleşti.

Alfa’nın sözlerine ve müziğine imza atan İstanbul doğumlu rap sanatçısı, besteci ve söz yazarı Hayki, bugüne dek 10'a yakın underground albüm kaydetti. Rap müziğin ünlü isimleri ile düetler yaptı ve birçok Rap müzik sanatçısının da albümlerine prodüksiyonları ile eşlik etti. 

"Birkaç Milyar Soluk" isimli ilk stüdyo albümünü 2012 yılında dinleyiciler ile buluşturan Hayki, 2016 yılında Hayko Cepkin’in “Beni Büyüten Şarkılar Vol 1” isimli albümüne tek düet ile konuk oldu. İkilinin birlikte düet yaptıkları “Aldırma Gönül”, aynı zamanda albümün çıkış klibini de oluşturdu. Şarkıyı Hayko Cepkin’le birlikte Zeytinli Rock Festivalinde ilk kez seslendiren Hayki aynı zaman da bu festivalde sahne alan ilk Rap sanatçısı oldu. 

2017 yılında DMC Yapım etiketi ile “B1R” adlı ilk single çalışmasını ve klibini yayınladı. Şarkı çok beğenildi ve kısa sürede 30.000.000 izlenmeye ulaştı. Türkiye’nin 81 ilini özellikleri ile kafiyeli bir biçim anlatmasıyla özel bir proje niteliği taşıyan B1R, proje şimdiye dek yazılmış en uzun rap şarkısı olma özelliğini de elinde bulunduruyor. 

Buse Korkmaz’ın yetenek yönetimini gerçekleştiren dijital proje & yetenek yönetimi ajansı Reklamania Cats&Dogs, markaların dijital düşünebilme becerisini üst seviyeye taşıyor; markaların hedef kitleleri ile akran ilişkisi kurabilmesi için markaya özel projeleri ve markaya özel elçileri yönetiyor ve bunu yeni nesil bir yetenek menajerliği yapısı ile birleştiriyor. 

Youtube Linki: https://www.youtube.com/watch?v=Ol6PlOTgFmE

ALFA – Şarkı Sözleri

Benim lider bak benim alfa

Kalabalık ailem benim tayfam

Ortam soğuk ve gökyüzü siyah hep

Yalnız gezme olma bana ziyafet (x2)

 

Sessiz kurnaz vahşi

Avlar yavaş basit

Dişler keskin sivri

Korkmaz kral katil

 

Karların altına gizlenir alırım kokunu

İzlerim geriden sürümü korurum canını

Benim lan kralım, gelirim kırarım camını

Soğutma havamı giderek çemberin daralır

 

Kimse bana takamaz tasma

Bizde çok iş var oğlum az laf

Çoktan öldü kalbimde aşklar

Ayıklandı yolumdan taşlar

 

Benim lider bak benim alfa

Kalabalık ailem benim tayfam

Ortam soğuk ve gökyüzü siyah hep

Yalnız gezme olma bana ziyafet (x2)

 

Vazgeçtim çiçek olmaktan bak

Avuçlarımda camdan bir kalp

Yüzüne bile bakmam bir daha

 

Beni zorlama vermem hiç pas

Söyle söyle kim lord

Gidip evde oyna pinpon

Herkes oldu düşman birden

Sanki başka iş yok

Dedikodu ispiyon

Senin yalanların bitmiyor

Telefonum susmuyor

Arabamın üstü yok

Yükselince tansiyon

Kankalarım gazlıyo

 

Kimse bana takamaz tasma

Bizde çok iş var oğlum az laf

Çoktan öldü kalbimde aşklar

Ayıklandı yolumdan taşlar

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141