• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

'Bir Deniz Hikayesi' Bozburun'da

Bir Deniz Hikayesi Bozburunda
Yeni sezonun iddialı dizisi 'Bir Deniz Hikayesi'nin çekimleri Marmaris'in Bozburun mahallesinde sürüyor

Marmaris'in Bozburun Mahallesi 'Bir Deniz Hikayesi' adlı diziye ev sahipliği yapıyor. Senaryosunu Aylün Süer kaleme aldığı, Aydın Bulut’un yönetmenliğini yaptığı birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı, iddialı dizi Eylül’de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizi aracılığıyla 4 hafta boyunca Marmaris’in eşsiz güzellikleri milyonların evine taşınacak.

11938917_942479855795795_447437803_n.jpg

 

Kanal D’nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi, Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi”, Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Çekimlerine Ağustos ayında İstanbul’da başlanan ve yeni sezonun merak edilen yapımlarından “Bir Deniz Hikayesi”nin ilk fotoğrafları, geçtiğimiz günlerde basın ile paylaşılmıştı. Dizinin başrol oyuncularından Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi ile gerçekleştirilen konsept fotoğraf çekimleri Ağva’da gerçekleştirilmişti. Mehmet Turgut objektifine birlikte poz veren oyuncular, yüksek enerji ve uyumları ile dikkat çekmişlerdi. Dizi ekibi, bu hafta başında da çekim için Marmaris Bozburun’a geldi. Genel Yayın Yönetmenimiz Temel Irmak da, Bozburun’a giderek gelişmeleri takip etmeye başladı. Temel Irmak, “Bir Deniz Hikayesi” kadrosunun, iki ekip halinde Bayram sonuna kadar Bozburun’daki çekimleri sürdüreceğini, mahallede dizinin ilk 4 bölümünün çekileceğini söyledi. 

Irmak, Bozburunlular’ın, mahallelerinin diziye set olmasından dolayı memnun olduklarını,  iç turizm açısından iyi bir tanıtım fırsatı olarak gördüklerini aktardı. Ama mahallinin Büyükşehir Belediyesi’nden istekleri de vardı. Alt yapılarında eksiklik olduğuna dikkatb çeken Boznurunlular, özetle, “Kanalizasyon sorunu var, suyumuz bile yeterli değil.  Büyükşehir Belediyesi’nin ünlülerin gözdesiyken, şimdi de fil yapımcılarının yeni adresi haline gelen mahallemizin bu eksiklerini gidermesi lazım. Sorunlar halledilirse burada daha çok film çekilir” ifadelerini kullandı.

 

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Eylül’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan “Bir Deniz Hikayesi” ’nin genel hikayesi ise şöyle;

Küçük Deniz, bir kasabada çok sevdiği ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan ile birlikte mütevazı bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur; fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden, Deniz’in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmışlardır ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep’in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisinde bir kasabada Deniz ile karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir tufanın içerisinde bulacaktır.

 

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:

 

Yapım                                 : Erler Film

Yapımcı                              : Türker İnanoğlu

Genel Koordinatör              : Yılmaz Ekmekçi

Uygulayıcı Yapımcı             : Cesur Koçak

Yönetmen                            : Aydın Bulut

Senaryo                               : Aylin Süer

Görüntü Yönetmeni             : Durmuş Sorkut

Sanat Yönetmeni                 : Mayıs Sanat

Oyuncular                            : Begüm Birgören (Zeynep), Emre Kızılırmak (Hakan), Emir Berke Zincidi (Deniz), Ozan Çobanoğlu (Ahmet), Başak Parlak (Reyhan), Simay Tuna Küçük (Mahide), Cevdet Arıcılar (Aslan Bey), Caner Kurtaran (Semih), Nihal Koldaş (Sıdıka), Beste Vural (Azra), Duygu Boztepe (Sude), Merve Kızıl (Hale) Mehmet Şahin (Musa), Tuba Kantoğlu (Müdire)

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141