Başmakçı'da yıl sonu etkinlikleri

Başmakçı'da yıl sonu etkinlikleri
Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından müzik yarışması düzenlendi

Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde yıl sonu etkinlikleri kapsamında Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından müzik yarışması gerçekleştirdi.

Okul öğrencileri arasında düzenlenen "Fatih Sesini Arıyor" isimli müzik yarışmasında, öğrencilerin performansı renkli görüntüler oluşturdu. En güzel şekilde şarkı okuyabilmek için yarışan öğrencilere, aileri, öğretmenleri ve ilçe protokolü de destek verdi.

Okul öğretmenlerinden oluşan jürinin kararıyla, miniklerde Cemil Korkmaz birinci, Eda Aşkar ikinci, Defne Dönmez de üçüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde de Müşerref Günay birinci, Gizem Kara ile Merve Dalgalı ikinci, Yeter Semerci üçüncülüğü elde ederken, dedesinin çaldığı sipsi eşliğinde türkü söyleyen Ramazan Mercan isimli öğrenci, davetilerin beğenisini topladı.

Yarışmada derece giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Muhabir: Ekip
Yayınlayan: Deniz Açık

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.