• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

BAŞKAN’ TOKAT'A COŞKULU KARŞILAMA

BAŞKAN’ TOKATA COŞKULU KARŞILAMA
Yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak Milas Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ve 3. defa başkanlığı kazanan Muhammet Tokat’ı Belediyesi personeli alkışlarla karşıladı

Başkan Tokat’a bir de 1 Nisan doğum tarihi olması nedeniyle sürpriz yapılarak pasta kesildi.

Milas Belediyesi hizmet binası girişinde davul zurna eşliğinde karşılanan Tokat personelinin sevgi gösterileri karşısında duygulu anlar yaşadı. Meşaleler ve konfetiler eşliğinde “En Büyük Başkan Bizim Başkan” sloganları ile Belediye hizmet binası önüne gelen Başkan Tokat personele kısa bir konuşma yaptı.

Böyle bir karşılama beklemediğini belirterek sözlerine başlayan Tokat şunları ifade etti:

“Henüz mazbatamı almadığım için sizlere eski belediye başkanı olarak hitap ediyorum. Dün rahatsızlığım nedeniyle aranızda olamadım. Bu gün için böyle bi karşılama ve doğum günü sürprizi hazırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi zor günümüzde de iyi günümüzde de bir arada olan büyük bir aileyiz. Bu günde bu aile olmanın gereğini gösteriyorsunuz. Çok zorlu bir mücadeleden geçtik. Memleketimiz ve Belediyemiz için olması gereken sonuç oldu. Ben emeği gecen herkesi kutluyorum. Meclis üyelerimiz ile beraber Mazbatamı aldıktan sonra tekrar buraya geldiğimizde sizlere ayrıca hitap ederiz. Bu oluşturmuş olduğunuz doğum günü kutlaması için sizlere tekrar teşekkür ediyor sizleri çok sevdiğimi ve önemsediğimi belirtmek istiyorum.

Bize bizden başka dost yok

Bu güne kadar şartlar ne olursa olsun en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrada yine aynı gayret ve azimle çalışmamıza devam edeceğiz, birbirimize sıkı sarılacağız. Gördük ki bize bizden başka dost yok. Çok büyük şatafatlarla çok büyük bütçelerle değil kendi imkanlarımız çerçevesinde toplumun karşısına çıktık ve toplum bizi tekrar onurlandırdı. Bunun mesajını iyi almamız lazım. Oy versin ya da vermesin herkesin belediye başkanıyım. Herkese aynı hizmeti edip aynı sıcaklığımızı göstereceğiz. Bundan sonrasının bizler için, halkımız için ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tekrar bu sıcak ve coşkulu karşılama için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için rahat nefes alabileceğimiz, gülebileceğimiz, rahat bir oh çekebileceğimiz ve bu ülkede yaşayan birer vatandaş olarak bir birine sıkı sıkı dostça sarılabileceğimiz, emeğimizin karşılığını alabileceğimiz ve iyi günümüzü, kötü günümüzü layığı ile paylaşabileceğimiz günler diliyorum. Bu gün ayrıca Miraç Kandili olması nedeniyle herkesin kandilini kutluyorum”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141