• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan Saatcı, Seydikemer’den çiftçilere seslendi

Başkan Saatcı, Seydikemer’den çiftçilere seslendi
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer’deki çalışmalarında ‘Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer’in abisi Behçet Saatcı’ yazılı afişlerle karşılandı

Seydikemer’in ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılıkla geçindiğini anlatan Başkan Saatcı, “Bölgemizin tarım ve hayvancılığının ayağa kalkması, üreticinin hakkını alması için büyükşehirin tüm imkânlarını seferber etmek boynumuzun borcudur.” dedi.

Başkan Saatcı Seydikemer gezisinin ilk etabında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’le görüştü. Başkan Saatcı ve Başkan Otgöz, karşılıklı başarı dileklerinde bulundu.Başkan Saatcı belediyenin ardından Seydikemer Şoförler Odası Başkanı Mehmet Nadi Çakıroğlu, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve Seydikemer Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Saatcı, “Çiftçimize destek vermek boynumuzun borcudur”

Başkan Saatcı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ü ziyaretinde ise Muğla tarımı hakkında tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Üreticilerin ürettiği ürünü hak ettiği fiyata satması gerektiğini anlatan Başkan Saatcı, büyükşehir belediyesi olarak, tarım ve hayvancılıkla geçinen vatandaşlar için projelerin hazırlandığını ve gerekli desteklerin verileceğini vurguladı. Başkan Saatcı, “Tarımla ilgili hem ülkemizde hem bölgemizde belli sorunlar var. Bölgemizin tarım ve hayvancılığının ayağa kalkması, özellikle fiyat istikrarı konusunda üreticinin hakkını alması konusunda büyükşehirin tüm imkânlarını seferber etmek boynumuzun borcudur. Ziraat Odası Başkan ve yönetim kuruluna bakınca gördüm ki, Seydikemer’in ziraatı emin ellerde… Şunu da açıkça söylüyorum; Muğla’ya, Seydikemer’e, tüm ilçelerimize kim en iyi hizmeti verecekse, Allah ona nasip etsin” dedi.

Oda Başkanı Harun Sağır, “Behçet Saatcı’yı destekliyoruz”

Bağımsız aday Behçet Saatcı, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’a ziyaretindeise tam destek aldı. Başkan Saatcı’yı yıllardır takdirle takip ettiklerini belirten Sağır, “Çalışmalarını dikkatle izledik ve örnek aldık. Bağımsız aday çıkmak her babayiğidin harcı değildir. Milyonluk nüfusuyla büyük bir ili yönetmek için çıktı. Başkanımızın bu yolculuğunun mutlu sona ulaşmasını diliyoruz. Ondan herkese 1 Nisan şakası yapmasını bekliyoruz. Başkanımız bu bölgeye oy istemek için gelmez. Gereken yapılır.” dedi. 

Tüm siyasi partileri ziyaret etti

Saatcı Seydikemer’deki seçim çalışmalarının ikinci ayağında CHP, Ak Parti-MHP veİyi Parti seçim bürolarını gezerek seçmenlere başarı diklerini iletti. Tüm parti bürolarında ilgiyle karşılananSaatcı, bağımsız olduğu için her siyasi partinin seçim bürosunu rahatlıkla ziyaret ettiğini belirtti.

Başkan Saatcı son olarak Seydikemer sanayi sitesini gezdi.‘Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer’in abisi Behçet Saatcı’ yazılı afişlerle karşılanve büyük ilgi gören Başkan Saatcı, esnafla sohbet ederek, sorunlar hakkında notlar aldı. Vatandaşlar bağımsız aday Saatcı’ya su, alt yapı ve ulaşım hizmetleriyle ilgili sıkıntılarını iletti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141