• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Başkan Saatcı, ‘Bodrum’da ilk işimiz alt yapı’

Başkan Saatcı, ‘Bodrum’da ilk işimiz alt yapı’
Behçet Saatcı, Bodrum’un öncelikle işinin alt yapı olduğunu belirtti

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Bodrum’da STK temsilcileri ve siyasi partilere ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde vatandaşlardan da büyük ilgi gören bağımsız aday Behçet Saatcı, Bodrum’un öncelikle işinin alt yapı olduğunu belirtti. Muğla’yı ranta ve betona teslim etmemek için mücadele edeceğini belirten Saatcı, “Bir ağaç dalının bile kesilmesine karşıyım” dedi.

 

Başkan Saatcı, Bodrum’daki ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle devam etti. Saatcı, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Bodrum Muhasebeciler ve Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı ve Bodrum İKK Temsilciliği Başkanı Şahabettin Doğan’a ziyaretlerde bulundu. 

 

Mehmet Tosun, Başkan Saatcı’yı kalabalık bir grupla karşıladı.

Siyasi parti seçim bürolarına da ziyaret eden Başkan Saatcı’yı, İyi Parti Bodrum İlçe Binası’nda Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, meclis üyesi adayları ve kalabalık bir grup partili çiçeklerle karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Mehmet Tosun, “Behçet Saatcı, 20 yıldır hep birlikte siyaset yaptığımız, ağabey olarak gördüğümüz bir isim. Fethiye’de çok başarılı işler yaptı. Umarım Muğla halkı, 31 Mart’ta bunu sandıkta en iyi şekilde değerlendirecektir. Muğla’mızın, Bodrum’umuzun, Fethiye’mizin sorunlarını çok iyi bilen bir başkandır. Sandıktan en iyi şekilde çıkacağı ve Muğla’ya en iyi hizmetleri yapacağı düşüncesiyle, kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehirde şu an çok aday var. Ama Behçet Başkan’ın çok şanslı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Başkan Saatcı ise “Mehmet kardeşim daha önce kendisiyle aynı çatı altında çalışmaktan keyif aldığım, başarılarıyla gurur duyduğum bir isim. Bodrum için kim hayırlı hizmetler verecekse, Allah ona nasip etsin. Mehmet kardeşim ve meclis üyesi adaylarına canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu. İlçe binasından ayrılan Başkan Saatcı, CHP Bodrum Seçim Bürosu ve Ak Parti – MHP ittifakı seçim bürolarını da ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.
 

Başkan Saatcı, “Bodrum’da alt yapıyı yapmadığın sürece, her yere altın döşesen de fark etmez”

Gün sonunda Bodrum’daki çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Saatcı, Bodrum’da karşılaştığı ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Bodrum’un ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Saatcı, bizzat sorunların muhatapları ile görüşmekten de ayrıca memnun olduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikli görevinin; kanalizasyon, arıtma, çöp deponite, yağmur suyu olduğunu belirten Saatcı, Bodrum’da da önceliğin alt yapı olduğunun vurguladı. Başkan Saatcı, “Bodrum, selleriyle anılmayacak! Her yağmur yağdığında araçların sürüklendiği bir kent görüntüsünden kurtulacak. Kirli suların dünya güzeli denizimize gitmesi engellenecek. Bodrum’da bunu yapamadığın sürece Bodrum’un her yerine altın döşesen hiçbir şey ifade etmez. Bunu tek başımıza değil, diyalog yoluyla, Devlet Su İşleri’nin de katkısıyla yapacağız. Bu sorunu öncelikle Bodrum’da olmak üzere, tüm Muğla’da çözeceğiz” dedi.

 

Başkan Saatcı, “Betona ve ranta teslim etmeyeceğiz”

Muğla’yı betona ve ranta teslim etmemek için her türlü mücadeleyi vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Saatcı, “Bir dalın kesilmesine bile karşıyım! Bu coğrafyada kimlerin ne oyun oynadığını, en azından Fethiye ölçeğinde biliyorum. Bu nedenle, geliri paylaşalım, mutluluğu paylaşalım, ekonomik kalkınmayı sağlayalım, sosyal refahı arttıralım ama bunları yaparken kazandığımız paranın mislisiyle bile bir daha geri getiremeyeceğimiz değerlerimizi, doğamızı kaybetmeyelim. Şehirlerde mimari kimliklere sadık bir insanım. Mimari kimliklerin devam etmesinden yanayım. Gönlüm arzu eder ki; Muğla’yı daha fazla betona ve ranta teslim etmeyelim. Yenilenmeye, tadilat yapmaya, mimari kimlik kazandırmaya evet, yeni imar alanları açmaya zorunlu olmadıkça karşıyım” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141