• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Gökmen: Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 1 Nisan şakası uzun sürdü!

Başkan Gökmen: Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 1 Nisan şakası uzun sürdü!
Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Yat Limanı yenileme çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

Başkan Gökmen: “1 Nisan'da sezona hazırız, sizde hazır olun diye açıklama yapan Marmaris ve büyükşehir belediyeleri, Marmaris marina'yı, Turunç'u ve içmeleri resmen kazı alanına çevirmiş durumdalar. Ve bu rezilliğin yoğun yaz sezonuna yetişme ihtimali veya yetiştirme çabası dahi görünmüyor. Resmen 1 Nisan şakası gibiler.

72e0ffdb-b30e-43e5-8ea8-70377aba856e.jpg

çok sayıda turist getiren önemli acente sahipleri ile konuşuyorum. İsimlerini vermeyim, sonra belediyemiz düşman belliyor ve her türlü eziyeti yapıyor. Diyorlar ki özellikle yabancı turistler ve yabancı acenteler, Marmaris'in bu durumundan rahatsız, ve bizi Antalya'ya transfer edin diye talepte bulunuyorlarmış.

Bırakın turisti, restaurantta bir yemek yemek isteyen yada sahilde bir temiz hava alayım diyen bir kişi, burada nasıl keyifle yürüyebilir.? Bu kişilerin can güvenliği dahi yok. Birisi ölmeden yada yaralanmadan da umurlarında değil. Restaurant esnafı yine isimlerini vermeyim ceza yazmasınlar, bıkmış durumda, röportaj vermeye korkuyorlar. Tekne sahipleri bıkmış. 3 aydır elektrik ve su alamıyorlar, elektrik olmayınca jeneratör kullanıyorlar, hem gürültü hem maliyet, ayrıca suyu tankerle almak zorunda kalıyorlar. Fosseptiği kullanamadıkları için tuvalet ihtiyaçları için başka yere gitmek zorunda kalıyorlar. Bu nasıl bir rezalettir. 3. Sınıf dünya ülkesiyle bir şuan Marmaris marinanın durumu.

e692a13c-ac88-420e-b194-8bbf3016130d.jpg

CHP zihniyeti o kadar çarpık ki yaptıkları iş geleceğe dönük güzel birşeyde değil. Teknelere Elektrik verecek kablolar ve şu boruları incecik ve yetersiz. Yarın yetmeyecek bir daha kazılacak, işleri güçleri faydasız rant sağlayan işler. Yapılan iş o kadar rezil ki, kablo ve boru kanalını örten beton kapakları yürüyüş yolu üzerinde döküyorlar. Enteresan olan esnafı ve halkı öyle bir sindirmişler ki kimse sesini çıkarmıyor. Yapılan haberlere komik cevaplar veriliyor. CHP zihniyeti daha belediyeleri yönetemezken nasıl bu ülkeyi yönetmeye talip olabiliyorlar. Bu adamlara oy veren CHP'li kardeşlerim arkadaşlarım sizlere sesleniyorum. Şunlara sandıkta cezayı kesin. Kesin ki siyasete rekabet gelsin, ak belediyeciliği bir şans tanıyın. Yarım asırdır CHP vasatlığına maruz kalmış Yatağan'a, Ula'ya 2019'da ak belediyecilik geldiğinden beri nasıl hizmet geldiği görün. Ak belediyecilikte rüşvet yok, iltimas yok, korku salma, tehdit, kayırmacılık, oyalama, ilgisizlik yok. Hizmet var, samimiyet var. Tevazu var. Tarafsızlık var. Ayrım gözetmeksizin ilgi alaka var. Marmaris halkına güveniyorum, bu zihniyete gerekli dersi vereceğine inanıyorum. Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim." Dedi.

HABERİN VİDEOSU...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141