• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Başkan Adayı Yazıcı’dan, gençlere festival

Başkan Adayı Yazıcı’dan, gençlere festival
Cumhur ittifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Gençler için düzenlediği 1. Gençlik Festivalinde, Marmarisli gençlerle bir araya geldi.

Yoğun geçen seçim  çalışmaları sürecinde gençlerle böylesi bir ortamda bulunmanın kendisine enerji  verdiğini söyleyen Yazıcı, gençlere hitaben yaptığı konuşmada;” İnşallah bu son 20 günü iyi bir şekilde geçirebiliriz. Şimdi size kısaca şunu söylemek istiyorum. Marmaris’te öyle çocuklar, öyle sporcular, öyle gençler, öyle yetenekli insanlar var ki, işte önemli olan bunları bulup çıkarmak. Ben inanıyorum ki inşallah, kazanırız veya kaybederiz bilmiyorum ama bu kampanya Türkiye’de konuşulacak diye biliyorum. Onun için buradan bütün kampanyayı yöneten kardeşlerimi sizlerin huzurunda alkışlamak istiyorum. Sağolsunlar var olsunlar. Şimdi bu 20 gün inanın benim çıkmamla herkes proje konuşur hale geldi. Biz olmasak Marmaris’te proje falan olmayacak. Benim vizyonu bu arkadaşlar. Benim vizyonum burada gençlerin olduğu, gençlerin festivallere doyamadığı, başka şehirlerden arkadaşlarınızın festivallere katılmak için size arayacağı bir şehir olmak. Bakıyorsunuz spor sıfır. Övüneceğimiz Marmarisli sporcular madalya alan gençlerimizin olduğu bir Marmaris Hayal ediyorum. Sizlerin çok vaktini almak istemiyorum. Zaten bir çoğunuz beni takip ediyorsunuzdur. Burada mutlaka farklı düşünen, başka siyasi fikirleri olan arkadaşların olduğunu biliyorum.Normaldir, herkesin siyasi tercihi farkı olabilir.Netice de şuna inanıyorum. Bazı söylemler var; ‘Serkan gelecek sonra burayı bırakacak!’  şeklinde, ya ben niye bırakayım? Burada işletmesini yaptığım  otelim var zaten Yani oteli bırakıp nereye gideceğim, veya Belediyeyi bırakıp nereye gideceğim. 25 yıldır buralıyım, benim evim burası. Anlatabiliyor muyum? Dolayısıyla ben hiç bir yere gitmeyeceğim.  Son olarak şunu bilmenizi istiyorum, ben gerçekten gençler için, çocuklar için, burada yardıma ihtiyacı olan insanlar için  görevi kabul ettim.. Ve inanıyorum, hep beraber sadece ben değil sizlerin de desteği ile Marmaris’i Türkiye’nin en güzel tatil beldesi yapacağımıza inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Sağolun, varolun.” Açıklamasını yaptı.

festival-6.jpeg

Serkan Yazıcı konuşmasının bitiminde alkışlarla sahneyi Meclis üyesi olan Deeperise- Mesut Yılmaz’a  devretti.   Serkan Yazıcı , meclis üyesi adaylar ve buluşmaya gelen Marmarisli gençler daha sonra Deeperise’ın müzikleriyle  dans edip sohbet ederek eğlenceli zaman geçirdiler.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141