"Azamara Journey" 700 turistle Kuşadası'na geldi
Dünyanın en lüks kruvaziyerlerinden olan "Azamara Journey" ile Aydın'ın Kuşadası ilçesine 700 Amerikalı turist giriş yaptı.
Kuşadası Ege Liman İşletmelerine yanaşan gemiden inen turistler, Efes Antik Kenti, Meryemana Evi ve Şirince köyünün yanı sıra çevredeki ören yerlerini gezdi.
Amerikalı turistler, 2 bin yıl önce danışma meclisi toplantılarının, konser ve gösterilerin yapıldığı Odeon'da kendileri için özel olarak hazırlanan programa katıldılar. Odeon önünde antik dönem kostümleri taşıyan ekibin karşıladığı turistlerin erkeklerine defne yaprağından, kadınlara çiçekten yapılan taçlar takıldı, ikramlarda bulunuldu.
Efes Antik Kenti'nde fotoğraf çektiren turistlere Kamarat Senfoni Orkestrası'nca klasik müzik dinletisi sunuldu.
Muhabir: Suat Deniz
Yayınlayan: Serdar Yılmaz
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.