• BIST 9530.47
  • Altın 2472.853
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.7522
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

“Atatürk bir partinin değil tüm milletin önderidir

“Atatürk bir partinin değil tüm milletin önderidir
AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “Atatürk üzerinden siyaset yapılmamalı. Çünkü Atatürk bir siyasi partinin değil tüm milletin önderidir. Bu can bu tende olduğu müddetçe hiçbir güç Atatürk sevgisini söküp alamaz” dedi.

Öte yandan Saylak, CHP’li belediyelere doğal gaz gelmesinin iktidarın eşit hizmet anlayışının en büyük örneği olduğunu vurgulayarak, Milas Belediyesi yönetimini eleştirdi.

AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Bahçeköy, Ağaçlıhöyük, Alaçam, Fesleğen, Çiftlik-Pınarbaşı, Karacahisar ve Çamovalı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlere, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları katıldı.

Yapılan ziyaretlerde büyük bir coşku ile karşılanan Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, tüm vatandaşlarla tek tek görüşerek teşekkür etti. Vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Saylak, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı.

 “Milas’a şeriat gelecekmiş”

Mahalle ziyaretlerinden neden aday olduğunu tek tek gerekçeleriyle açıklayan AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “Ben belediye başkanı olursam Milas’a şeriat gelecekmiş, alkol içilmeyecekmiş gibi abuk sabuk, aslı astarı olmayan iftiralarla insanları korkutuyorlar. Bunu da AK Parti’ye bağlıyorlar. Soruyorum bu güne kadar AK parti iktidarında isteyen namazını kılmadı mı? Alkol tüketmek isteyen içemedi mi? Başında çemperisini veya başörtüsünü alamadı mı? Başı açık olana veya mini etek giyene bir şey mi yapıldı? Artık bu ve buna benzeri iftiralarla insanları kandıramazlar. İnsanları ötekileştirmeyi bıraksınlar. Bu sözleri söyleyenlere hadi ordan, hadi ordan, hadi ordan diyorum” dedi.

Özellikle bir partinin Atatürk’ün üzerinden siyaset yapmaktan başka bir şey yapmadığını ifade ederek sözlerine devam eden Milas Belediye Başkan Adayı Saylak; “Atatürk üzerinden siyaset yapılmamalı. Çünkü Atatürk bir siyasi partinin değil tüm milletindir, önderidir. Bu can bu tende olduğu müddetçe hiçbir güç Atatürk sevgisini söküp alamaz. Atatürkçülük sadece bir partiye mahsus mudur? Atatürk tüm Türkiye’nin önderidir. Atatürk’ün üzerinden prim yapmak yerine artık neler yapacaklarını söylesinler. Biz projelerimizi bir bir ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımıza neler yapmak istediğimizi anlatıyoruz. Projelerimiz de vatandaşlarımızın yetki vermesi ile bir bir hayata geçirilecek” dedi.

"İktidarımız eşit hizmet anlayışıyla hizmet veriyor"

Milas’a doğal gaz gelmesi için kendisi ve ilçe başkanı Fahri Acar ile birlikte daha önce Cumhurbaşkanı ile yaptıkları görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muğla’da yaptığı konuşmasında Doğal müjdesini verdiğini hatırlatan AK Parti Milas Belediye Başkan adayı Barış Saylak, şöyle konuştu:

“Doğal gaz konusunda da gereksiz yorumlar yapanlar var. Bu yorumları yapanlar Milas’a doğal gaz gelmesin diye bilir mi? Eğer böyle bir düşüncesi olan var ise açık açık söylesin ve vatandaşlarımızda bilsin. Hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamasından daha önemli bir şey olabilir mi?

Bu aralarda Muğla’da sadece CHP’li belediyelerde doğal gaz olduğunu belirtenler var. Onlara teşekkür ediyorum çünkü AK Parti iktidarının eşit hizmet anlayışını kendileri de kabullenmişler. Daha düne kadar biz CHP’li olduğumuz için bize hizmet gelmiyor diyerek propaganda yapmıyorlar mıydı? Kendi kendilerini böylelikle yalanlamış oldular. Şimdi soruyorum diğer CHP’li belediyelere giden doğal gaz neden Milas’a gelmedi? Gelemezdi çünkü doğal gazın önünü tıkayan bir belediye yönetimi var. Diğer CHP’li belediye başkanları bu konuda çalışmışlarki doğal gaz o belediyelere gelmiş. Ama üzülerek görüyorum ki Milas’ta da böyle bir durum yok. Şimdi ben, ilçe yönetimim ve ekibim büyük bir gayret ve özveri ile gelmesini talep ettiğimiz doğal gazın gelecek olmasından sonra konu çarpıtılıyor ve farklı yönlere çekilmeye çalışılıyor.  Bir kez daha söylüyorum doğal gaz Milas’a gelecek. Diğer hizmetlerinde ilçemize gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğer gerekirse ben Ankara’da tabiri caiz ise ilgili bakanlıkların kapısının önünde yatar ve o hizmetlerin ilçede gelmesini sağlarım.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141