• BIST 9530.47
  • Altın 2478.944
  • Dolar 32.4593
  • Euro 34.6801
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Armutalan Muhtar Adayı Önsel: 'Mahallemiz için el ele'

Armutalan Muhtar Adayı Önsel: Mahallemiz için el ele
Armutalan Mahallesi'ne çevreci, duyarlı, samimi ve tarafsız, bir muhtar adayı Soner Önsel.

Çevre Mühendisliği Danışmanlık hizmeti vere muhtar adayı Önsel, 'Mahallemiz için el ele' sloganıyla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli iletişim içinde olarak mahallelinin sıkıntıları çözeceklerini belirtti

Armurtalan Mahallesi'nde Çevre Mühendisi 35 yaşındaki Soner Önsel, muhtar adayı olduğunu açıkladı. Çevre Mühendisliği Danışmanlık hizmeti veren muhtar adayı Önsel, aynı zamanda turizm sektöründe de faaliyet gösteriyor. Çevreci, duyarlı, samimi ve tarafsız bir hizmet anlayışıyla yola çıktığını kaydeden Soner Önsel, mahalle yaşayanlarıyla, kamu kurum ve kuruluşları arasında çözümleyici bir köprü olmak için Armutalan Mahallesi Muhtarlığına adayı olduğunu vurguladı. Genç ve enerjik bir aday olduğunun altını çizen Önsel, mahallelinin her türlü sıkıntısıyla ilgileneceğini, özverili bir şekilde, gerekli hizmet ve yardımı yaparak hizmet edeceğinin sözünü verdi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde afiş ve broşürler hazırlayarak projelerini mahalle halkıyla paylaşan Önsel, mahalleyi ilgilendiren sorunları toplum olarak hep birlikte çözülmesi gerektiğini savundu.

whatsapp-image-2019-03-12-at-15.21.36-(1).jpeg

MAHALLEMİZ İÇİN EL ELE

'Mahallemiz için el ele' herksin sıkıntısıyla yakından ilgilenip çözüm üreteceğini belirten Önsel, "Armutalan Mahallesi'nin sorunlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli iletişim içinde olarak çözülmesine katkı sağlayacağımın sözünü veriyorum. Armutalan, bölgemizin en büyük mahallelerinden çevreci bir anlayışla herkesin gıptayla baktığı bir yer haline getirmek için çalışacağım. Mahalleliyle el ele vererek , sorunların üstesinden geleceğim. Mesai kavramı gözetmeyen, kolay ulaşılabilen bir anlayış doğrultusunda mahalle yaşayanlarının hizmetinde olacağım. Uzun zamandır burada yaşıyorum. Mahalledeki komşularımı  ailem gibi görüyorum. Mahalle halkını, daha fazla hizmetle buluşturmak için bu göreve talip oldum. İnşallah hizmet mahalleye yağacak” dedi. Sosyal yardımlara da çok önem verdiğinin altını çizen Önsel, ihtiyaç sahiplerinin tespit edilip, hızlı bir şekilde yardımların ulaşmasına katkı sağlayacağını belirtti. Muhtarlığı bir gönül işi olarak gördüğünü dile getiren Önsel,  “Bu görev üretmek ister, cesaret ister, emek ister, hizmet ve özverili çalışma ister. Yapmaya çalışacağımız hizmetler sevgiyle, sabırla, şükürle ve şerefimizle olacaktır” diyerek tüm mahalle halkının desteğini istedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141