Armutalan Kış Sezonuna Hazır Hale Getiriliyor

Armutalan Kış Sezonuna Hazır Hale Getiriliyor
Kış aylarının gelmesiyle beraber turizm sezonu da sona eriyor. Bu nedenle Armutalan Belediyesi kış aylarında oluşacak olumsuzlukları en aza indirmek için gerekli çalışmalarda bulunuyor. Bu çalışmalar kapsamında toprak kaymasından dolayı dolan dereler temi

Bilindiği gibi sonbaharın gelmesiyle beraber turizm sezonu sona erip kış aylarına geliniyor. Kışın gelmesiyle oluşacak olumsuzlukları en aza indirmek için Armutalan Belediyesi ekipleri var güçleriyle çalışıyor. Kış sezonu hazırlık çalışmalar şu anda sona ermek üzere. Yapılan bu çalışmalar hakkında bilgi veren Armutalan Belediyesi yetkilileri, vatandaşların bu çalışmalarda görevli olanlara yardımcı olması gerektiğini belirterek, “ Biz Armutalan Belediyesi olarak her sezon başında ve sonunda şehrimizin daha güzelleşip vatandaşın rahat etmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında başta bozulan yol ve parkeleri tamir ediyoruz, kaldırımları düzeltiyoruz, kaldırımları ve yolları kapatan ağaçları buduyoruz, dere kenarlarındaki korkulukları elden geçiriyoruz, yeşil alanlara seramızda ürettiğimiz mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Bunun yanında geçenlerde oluşan şiddetli yağmur sonucunda dolan dereleri temizliyoruz.
Bizim yaptığımız bu çalışmaların hepsi Armutalan'ın güzelleşmesi ve vatandaşların rahat etmesi. Şu anda bu çalışmalarımızın hemen hemen bitti. Biz bu çalışmaları yaparken vatandaşlardan isteğimiz; görevli arkadaşlara ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaları.” bilgisini verdiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.