• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

ARMUTALAN KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ!!!

ARMUTALAN KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ!!!
İMAR MUAMMASI SÜRÜYOR… 10 YILDIR BEKLEYEN SORUN ÇÖZÜM BEKLİYOR…Armutalan yaşayanlarının ortak sesi: “Çok sıkıntı içindeyiz, sesimizi duyun artık!

Nerdeyse 10 yıldır bir çivi dahi çakılmasına müsaade edilmeyen Armutalan Mahallesi’nde, imara göre bazı insanların oturduğu evler yeşil alana bırakıldı.

screenshot-20240311-140003-instagram.jpg

 

ARSA SAHİPLERİ VE YATIRIMCILAR MAĞDUR DURUMDA

 

Vatandaş burası benim tapulu arazim diyor ve dört gözle yeni imar planının askıya çıkmasını bekliyor. Bu güzide belde de hem arsa sahipleri hem de yatırımcılar mağdur durumda. Mahalle yaşayanları, yetkililerden en kısa sürede çözüm beklerken, devletin yanlarında olmasını beklediklerini ifade ediyorlar.

screenshot-20240311-135958-instagram.jpg

‘BU KİRLİ ELLER ARMUTALAN’IMIZDAN ELİNİ ÇEKSİN’

 

İki mahalleye ayrılmış durumda olan Armutalan ve Camiavlu’da yaşayan vatandaşlar şikayetlerini yüksek perdeden dillendirirken, yapılan keyfi düzenlemeden dolayı adeta isyan eder durumdalar.

 

İsmini vermek istemeyen bir Armutalan yaşayanı; “Bu kirli eller Armutalan’ımızdan elini çeksin. Bir 10 yıl daha Armutalan’ın beklemeye sabrı yok. Çamlı ve Çetibeli mahallelerine istenildiği gibi imar planı çıkarılıyor. Bakıyorsunuz, son zamanlarda bu mahallelere hızlı bir şekilde izinler veriliyor. Bunu anlamak mümkün değil.

 

Marmaris kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi diğer mahalleler kaderlerine terk edilmiş gibi bir durumda görünse de, onlar yine de umutla beklemeyi sürdürüyorlar.”

 

screenshot-20240311-135954-instagram.jpg

‘ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYORUZ’

 

“Yeri gelmişken şunu da söylemek istiyorum; yerel seçim öncesi de kimseden bir açıklama gelmiyor. Hiç kimse yanımızda yok. Bizler, adeta üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bu mu adalet? Sizin aracılığınızla da buradan duyurmak istiyorum; umutla beklentimiz o dur ki; önümüzdeki günlerde, özellikle siyasilerimizden müjdeli bir haber bekliyoruz.”

 

 

 

‘ÇOK SIKINTIDA VE ÇARESİZLİK İÇİNDEYİZ… SESİMİZİ DUYUN ARTIK! BİZİMDE ELİMİZ ARMUT TOPLAMIYOR!’

 

Seçimlerde Armutalan’ın, köylerin toplamı kadar önemli bir oya sahip olduğunu söyleyen dertli vatandaş, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “İnanın çok sıkıntıda ve çaresizlik içindeyiz. Sesimizi duyan ne bir belediye bürokratı, nede bir siyasi var. Ben de buradan sizin aracılığınızla bir şey söylemek istiyorum; diyorum ki; yerel seçim yaklaşıyor. Siyasiler açısından her şeyi öyle güllük gülistanlık değil. Buradan şunu da özelikle ifade etmek istiyorum; biz, coğrafi ve nüfus yönünden en büyük olanıyız. Yani, bizim elimiz de armut toplamıyor, basar geçeriz.” İfadelerinde bulunurken, yetkililerden çözüm isteyen Armutalanlı vatandaş, seslerinin duyulması yönünde belediye bürokratlarına ve siyasilere çağrıda bulundu: “Sesimizi duyun artık.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141