• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

AK Parti'nin İlk Menteşe Aday Adayı Demirci

AK Partinin İlk Menteşe Aday Adayı Demirci
AK Parti'nin Menteşe Belediye Başkanlığı ilk aday adayı Yerkesik Belediyle Başkanı Yusuf Demirci oldu.
AK Parti'nin Menteşe Belediye Başkanlığı ilk aday adayı Yerkesik Belediyle Başkanı Yusuf Demirci oldu. Sınırsızlık meydanında Menteşe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Demirci'yi, eşi Yasemin Demirci, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Mustafa Kurtulmuşlu ile Mestan Yayman, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.
 
Menteşe için en iyi hizmeti vermek amacıyla yola çıktığını vurgulayan Yusuf Demirci, "Bugün burada Adalet Ve Kalkınma Partisi mensubu olarak, Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklamamdan öte Menteşe'nin kadim tarihini kutlama günüdür. Büyükşehir Yasası kapsamında Muğla Merkez ilçe olarak anılan il merkezimiz artık tarihin tozlu yapraklarından çıkarak yeniden hayat bulmuştur. Bize bu adı veren siyasi iradeye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Menteşe'den saygılarımı sunuyorum. Ben de Menteşe'nin yarınlarda daha yaşanabilir ve daha kaliteli kent olması adına Ak Parti'den Menteşe Belediye Başkanlığına aday adaylığımı, Sınırsızlık Meydanı'ndan ilan ediyorum. SizlerleYerkesik Belediye başkanı olarak 5 yıla yakın süredir beraberiz. Halka hizmet etmenin onur ve şerefini taşıyorum. Ben yerin kesiğinden, Menteşe'nin özünden geliyorum. Boğazımızdan geçen her lokmada ve aldığımız her nefeste Menteşe halkı var. Bizi bu günlere getiren güzel memleketime ve siz değerli hemşerilerime hizmet etmeye talibim" dedi.
 
EZBER BOZACAĞIZ
 
Konuşmasında ezber bozmaya geldiklerini kaydeden Demirci, "Biz değişimden yanayız.
 
Ezberleri bozacağız. Bizden bir 40 yıl daha istiyorlar. Buradan sesleniyorum hayır.
 
Size bir 40 yıl değil, 4 yıl bile vermeyeceğiz. Buradan merhum Haluk Özsoy'u rahmet ve minnetle anıyorum. O'nun kırk yıl önceden bize devrettiği bayrağı 2014'te devir almaya talibiz. Menteşe'nin bir kırk yıl daha kalitesizliğe tahammülü yok. 'Yeni Muğla' vizyonumuz, ufkumuz budur. Milletin yani halkın ne istediğini ve ne beklediğini, sıkıntılarını en iyi yerel yöneticiler bilmelidir. Sorunu olan vatandaşın geleceği ilk yer belediyenin kapısıdır. Belediyecilik, halkın derdiyle dertlenmek acısını ve sevincini paylaşmak her daim vatandaşın sorunlarıyla birlikte olmak ve hizmet etmek demektir. Siyaseti kendini seçkin sananların alanı olarak görmek değil bütün halkımıza hizmet alanı olarak görmektir. Seçilmek seçkin olmak imtiyazlı olmak değildir. Aksine seçilmek hesap verebilir olmaktır. Amacımız belli bir zümrenin menfaatlerini korumak, belli çevrelere çıkar sağlamak, sadece seçimkazanarak başkan olmak değildir. Amaç ayrım yapmadan tüm halkımızı refah düzeyini daha da yüksek seviyeye çıkarmaktır" dedi.
 
Yusuf Demirci konuşmasının ardından eşi Yasemin Demirci ile davul zurna eşliğinde Kerimoğlu zeybeğini oynadılar.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141