• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın: Hizmette ilçeler arasında ayrım yapmayacağım

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın: Hizmette ilçeler arasında ayrım yapmayacağım
Temel Irmak / Marmaris


AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın,  Marmaris'te ziyaretlerde bulundu 

screenshot-20240118-114029-inshot.jpg

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında Marmaris'i ziyaret etti.

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada: "Bir oy Serkan'a, Bir oy Aydın'a".  

Ayaydın, vatandaşların onu daha yüksek bir oyla tekrar seçeceğini, kendisinin de büyükşehir belediye başkanı seçilmesi halinde büyükşehir belediye başkanlığının yetkileri arkasında olacak şekilde vatandaşlara hizmet sunacağını dile getirdi.

Ayaydın, Muğla'nın sorunlarını ikinci ağızdan değil, bizzat yaşayarak bildiğini belirterek, "Yıllarım bürokraside, siyasette geçti. İyi bir ekibim var. Cumhurbaşkanım 1 buçuk ay önce bana bu görevi teklif etti. O günden beri Muğla'nın tespit etmiş olduğum sorunlarını çözmek için çözüm planlarımızı hazırladık. Projelerimizi hazırladık. Biz büyükşehir belediye başkanlığını kazandığımız takdirde hemen ertesi gün bu projelerimizi uygulamaya sokacağız. Süratle halkımızın mutluluğu ve refahı için, onların yaşam kalitesini daha yukarı çekmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

İlçeler arasında bir ayrım yapmayacağını, Muğla'daki 1 milyon 100 bin nüfusa eşit yaklaşacağını anlatan Ayaydın, kimseyi dışlamayacak ve kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ifade etti.

Ayaydın, mevcut yedi belediyeleri olduğunu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de belediyesini katarak mevcut belediye sayılarını artırıp mümkünse 12 artı 1’e yükselterek, Muğla’nın tarihini değiştireceklerini kaydetti.

Kendisinin 5 yıllığına göreve geleceğini ama Muğlalıların kendisini bırakmayacağını savunan Ayaydın, "Sağlığım, yaşım el verdiği ölçüde Muğla'nın Büyükşehir Belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Çünkü Muğlalılar hizmeti göreceklerdir. Kimseye rant kazandırmak için değil halkımın mutluluğu ve onların yaşam kalitesini, yaşam standardını yükseltmek için çalışacağım. Hiçbir sorununuz kalmayacak şekilde bütün sorunlarınızı çözeceğim." diye konuştu.

Ayaydın, MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ayaydın'a ziyaretlerinde Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile partililer eşlik etti.screenshot-20240118-114015-inshot.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141