Ahu Hetman Hastanesi’nin İlk Tüp Bebeği Dünyaya Geldi.

Ahu Hetman Hastanesi’nin İlk Tüp Bebeği Dünyaya Geldi.
7 yıl önce evlenen Dilek- Ramazan Caylı çifti tüm tedavilere rağmen çocuk sahibi olamadı. En son Ahu Hetman Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Özcan ile görüşen çift 16 Şubat 2013 tarihinde bebeklerini kucağına aldı.

 

 Yapılan tedavi ve sıkı takip ile uzun yıllardır süren çocuk özlemleri sona eren Dilek-Ramazan Caylı çifti kız bebeklerine Simper Dilara adını verdi. Anne olmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Dilek Caylı “Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Uzun yıllar tedavi görmeme rağmen bu mutluluğu Ahu Hetman’da buldum. Başta Doktorum Op. Dr. Cüneyt Özcan olmak üzere bu süreçte yanımda olan tüm hastane personeline teşekkür ederim” dedi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Özcan Caylı çiftinin ilk tüp bebek denemesinde başarıya ulaşıldığını ve tüm takiplerinin Ahu Hetman Hastanesi’nde yapıldığını söyledi. Özcan “Bizi en çok sevindiren konulardan biri 36. haftada sancıların başlaması ve tüp bebek ile çocuk sahibi olmasına rağmen anneye normal yollardan doğum yaptırılmasıdır. Annenin ve ailenin yeni üyesi güzel kızlarının sağlık durumları gayet iyidir.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.