ADÜ Köşk MYO, yeni akademik yıla hazırlanıyor

ADÜ Köşk MYO, yeni akademik yıla hazırlanıyor
AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Köşk Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Necdet Dağdelen, inşaatı devam eden okulun bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayacağını bildirdi.

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Köşk Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Necdet Dağdelen, inşaatı devam eden okulun bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayacağını bildirdi.

Dağdelen, Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı ile beraber Köşk Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulun bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayacağını, bu projenin gerçekleşmesinin ilçe için büyük bir girdi kaynağı olacağını söyledi.

İlk yıl öğrenci sayısının 800 olacağını tahmin ettiklerini dile getiren Dağdelen, 4 yıl sonunda öğrenci sayısı hedeflerinin ise 2 bin 500 olduğunu kaydetti.

Okulda ilk yıl Gıda İşletme Bölümü ve Lojistik bölümlerinin faaliyete geçeceğini bildiren Dağdelen, okulun öğrenci sayısının artması ile de Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümünün faaliyet göstereceğini vurguladı.

Dağdelen, "Ayrıca Gıda Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Tarımsal Ürünlerde Muhafaza ve Depolama, Un ve Unlu Mamuller, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yerel Yönetimler, İşletme Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık ile Dış Ticaret Programları yer alacak" diye konuştu.

Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz

Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.