Acıpayam'da yol genişletme çalışmaları

Acıpayam'da yol genişletme çalışmaları
DENİZLİ Denizli İl Özel İdaresi, Acıpayam köylerinde yol genişletme çalışmaları başlattı.

DENİZLİ Denizli İl Özel İdaresi, Acıpayam köylerinde yol genişletme çalışmaları başlattı.

İl Özel İdaresine bağlı ekipler, dar ve virajlı yolları nedeniyle zaman zaman kazaların yaşandığı Acıpayam'a bağlı köy yollarda yol genişletme çalışmalarına başladı.

İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Acıpayam'a bağlı köy yollarında sürücülere sıkıntı yaşatan noktaların belirlendiğini ve iyileştirme çalışmaları yapıldığını ifade etti.

Gümüş, "İl Özel İdaremize ait iş makineleri, dar, virajlı ve görüş mesafesi olmayan yerlerde çalışma yapıyor. Acıpayam'dan Çameli'ye gidişler ve Gireniz bölgesindeki köyler için bu güzergah büyük önem taşıyor. Eskiköy güzergahında yapılan çalışmalar tamamlandığında sürücüler artık daha güvenli yolculuk yapacak" dedi.

Eskiköy Muhtarı Mustafa Kızılhan da yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Muhabir: Ramazan Alkan

Yayıncı: Serdar Yılmaz

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.