• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Acar Ünlü CHP Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığı açıkladı

Acar Ünlü CHP Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığı açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuru önceki dönem CHP İlçe Başkanlarından Acar Ünlü'den geldi.

Ünlü, CHP parti binası önünde kalabalık bir topluluğa hitaben 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başladığı açıklamasında; ''Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü… Öğretmenlik emekliliği olmayan bir meslektir. Her öğretmen her an Cumhuriyet ve Demokrasi için sefer görev emrindedir. Ve iyi ki de öyledir. Bu vesileyle başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve dünümüzden bugünümüze bu topraklara emek vermiş bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum'' ifadelerini kullandı.


Partinin her kademelerinde görev almış bir aile mensubuyum
Ünlü açıklamasına şöyle devam etti; ''1981 doğumluyum. Hem anne hem baba tarafından Marmarisliyim. Annem Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev almış Şennur Ünlü, Babam da yine ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapmış, Armutalan Belediyesi’nin ilk, tek ve son Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı Muhammet Ünlü’dür. Toplumun her zaman örgütlü bir yapıda olması gerektiğine inanarak, çeşitli
sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak çalıştım. 2001 yılından beri CHP üyesiyim, bu kapsamda değişik faaliyetlere katıldım ve sorumluklar aldım. 2014-2019 yılları arasında Marmaris Belediye Meclis üyeliği ve 2015-2018 yılları arasında da CHP Marmaris İlçe Başkanlığı görevlerini yaptım''


Siyaset iddia ve bir hedef işidir
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine üyelerimizin iradesi ile geldiğim günden bu yana görevimin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi adına yaptığım hizmetleri Marmaris halkından gelen istek ve bana yüklediği sorumluluk gereği bir üst basamağa taşıma motivasyonum oluştu. Ve çalışmalarımı, hizmetimi doğduğum, büyüdüğüm ata topraklarıma Marmaris Belediye Başkanı sıfatı ile sürdürmek istiyorum. Bu irademi resmileştirerek kamuoyu ile paylaşıyorum.


Hedefim Marmaris'i 2. yüzyıla hazırlamak
Marmaris’e bugüne kadar verilen olumlu hizmetlerin değerinin farkındayız. Ve bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin 2.yüzyılına Marmarisimizi taşımak ve 2.yüzyılın koşullarını aşmak için ekip arkadaşlarımla birlikte yola çıkıyoruz. Ben bugün buraya, karşınıza Şennur ve Muhammet Ünlü’nün oğlu olarak değil, Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Örgütü’nün öz be öz evladı olan Acar Ünlü olarak çıkıyorum. Gençlik Kollarımızın, Cumhuriyet Kadınlarımızın sesi olarak karşınıza çıkıyorum. Bugün burada büyük projeler, detaylı plan ve programlar sunmayacağım. Bugüne kadar yaptığımız hazırlıklarımızı da elbette zamanı gelince paylaşacağız.


Tek vaadim özenli bir yönetim
Ama benim Marmaris’e, sizlere çok basit bir vaadim var; Ben Marmaris’e özenli bir yönetim vadediyorum. Büyük yada küçük demeden Marmaris için yapılacak her işi özenle yapmanın, atılacak her adımı özenle atmanın sözünü veriyorum. Ben her şeyden çok insanlara değer veren, öncelikle insan diyen ve ayrımcılık yapmaksızın tüm Marmarislilere özen gösteren bir yönetim vadediyorum. Ben Marmaris’in havasına, suyuna, denizine, ormanına özen gösteren bir yönetim vadediyorum. Ben Marmaris’e yeni nesil bir belediyecilik vadediyorum. Ben 21.yy yerel yönetim anlayışının Marmaris’le buluşmasını istiyorum. Marmarisin toplumsal ve kültürel çeşitliliğini, rengarenk canlılığını koruyup geliştirmeye özen gösteren, herkese hoşgörüyle yaklaşan bir yönetim vadediyorum. Ben Marmaris’i, Marmarislilerle birlikte Marmaris’ten yönetmenin sözünü veriyorum.

Açıklamanın ardından CHP İlçe Başkanlığı'na başvuru dilekçesine veren Ünlü, yönetime ve katılımcılara teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141