• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Zekican Balcı CHP Muğla İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Zekican Balcı CHP Muğla İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, CHP Muğla İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

CHP Muğla İl Başkanlığı binası önünde yapılan Balcı'nın adaylık açıklamasına, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 27. Dönem CHP Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ile Mürsel Alban, Önceki dönem Milletvekillerinden Nurettin Demir, bazı ilçe başkanları ve partililer katıldı.

CHP Muğla İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, "Büyük Türk Milleti'ni yeniden ayağa kaldıracak olan ise tıpkı yüz yıl önce olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partililerdir. Cumhuriyet Halk Partisi'ni ayağa kaldıracak olan ise örgütsel irade ve tabanın birlikteliğidir. İlkelere inanmış ve tek yürek olmuş bir örgütün karşısında hiçbir güç duramaz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, Büyük Atatürk'ün bizlere göstermiş olduğu hedefe daha sağlam adımlarla yürümek zorundayız. "Güç, acıdan doğar!" Acılarımızdan ve tecrübelerimizden aldığımız güçle, sefaletin ve cehaletin bu toprakların kaderi olmadığını yine ve yeniden ispat edecek olan bizleriz. İşte bu yüzden, Gençliğe Hitabeden aldığım talimat ve tüm devrimci ruhumla CHP Muğla İl Başkanlığı'na aday olduğumu büyük bir mutluluk ve gururla sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

 


sırtlarındaki ağır yükü hafifleteceğiz. Muğlalı gençlerimizin partimizi yeniden yuvaları olarak görmelerini sağlayıp burayı bir siyaset akademisine çevireceğiz. 35.000 kişilik büyük CHP Muğla ailesi olarak tek yürek olup önümüzdeki yerel seçimlerden gerçek bir zaferle çıkacağız. Küçük olsun benim olsun anlayışına sarılmadan, üyelerimizin aktif bir şekilde siyasete katılmalarını sağlayacağız. 

Üye ile ön seçim şartının en büyük savunucusunun Muğla örgütü olması için yola çıkıyoruz. "Dünyayı harekete geçirecek olan önce kendini harekete geçirsin" diyen Socrates'in sözünden ilham alarak önce Muğla'yı harekete geçirmek sonra da partimizi iktidara taşımak için yola çıkıyoruz. Kısacası hepinizin gurur duyacağı, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir örgüt oluşturmak ve en önemlisi de örgütümüzün yeniden İl binamızdan yönetilmesi için sizlerden destek istiyoruz. Yakın gelecekte daha güzel bir ülkenin vatandaşları olabilmek için birlikte çalışacağız birlikte başaracağız."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141