• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ, HALK TV’DE İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN KONUĞU OLDU

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ, HALK TV’DE İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN KONUĞU OLDU
Özdağ, “Türkiye’nin 2 temel milli sorununda birisi sığınmacılar, diğeri İstanbul depremidir.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İsmail Küçükkaya’nın, “iktidara geldiğiniz zaman depremle ilgili neler yapacaksınız?” sorusuna cevaben şunları söyledi:


“İstanbul bir depreme hızla ilerliyor. Mesele İstanbul’da depremin olup olmayacağı değil, depremin ne zaman olacağı. Bununla ilgili senaryoları izledim. Devletin remi yetkilileri sunum yaptı. 30 bin bina yıkılıyor. Depremin şiddetine göre ya hepsi yıkılıyor ya da büyük bir bölümü yıkılıyor bir bölümü de ağır hasarlanıyor. Onları da ikinci sarsıntının yıkması bekleniyor. Bu binalar ne tarafa doğru yıkılacak belli. Hangi yollar kapanacak belli. İstanbul’u 250’şer metrekarelik küçük küçük bölgelere bölmüşler. Bunun içerisine binalar yerleştirilmiş, her bina biliniyor İstanbul İtfaiyesi, New York itfaiyesinden sonra dünyanın en güçlü itfaiyesi olmasına rağmen böyle bir depremde yıkılan her evin başına 10 kişi yollasak; 30 bin ev yıkılırsa 300 bin kişiye ihtiyaç var.”

“Türkiye’nin 2 temel milli sorununda birisi sığınmacılar diğeri İstanbul depremidir. Çünkü İstanbul depremi aynı zamanda Türkiye’nin ekonomik yıkımı anlamına gelir. Biz, İstanbul 3.0 diye bir program hazırladık. Önce şunu yapacağız; İstanbul’da ilçeler Anadolu’da illerden büyük. Burada mesleğinin belli bir aşamasına gelmiş kaymakam var ama herhangi bir vilayette vali var. İstanbul’a Anadolu’da valilik deneyimi yapmış kişileri kaymakam olarak atayacağız. Esenyurt, Anadolu’daki 54 ilden büyük. Yine İl Emniyet Müdürlüğü yapmış kişileri buraya getireceğiz. İstanbul’la ilgili Ankara’da kararların hızla alınmasını sağlayacak bir koordinasyon merkezi kuracağız. 30 bin binayı boşaltacağız. Bu binaları yıkacağız. Kira ücretlerini devlet verecek. İstanbul depreminde ölü sayısını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Kapalı dar yollar esas ölüme neden olacak onlar. Belki günlerce insanlara ulaşılamayacak.”

“Amerikalılar Türkiye’yi kuşatıyor, Dedeağaç’a geliyorlar vs… Bunlardan birisinin amacı da böyle büyük bir depremden sonra boğazın açık tutulması için Amerikan helikopterlerinin buraya inmesidir. Çünkü burası dünyanın en önemli su yollarından bir tanesi.”

“Bonus olarak Erdoğan’ı yollayacağız”


Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, programda sığınmacıların geri gönderilmelerine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Özdağ şunları söyledi:

“Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak var. 6 milyon 11 binin isimlerini gördüm ben. Bu tam liste değildi. Kimse 3.7 milyon diye yalan söylemesin. Murat Ağırel açıklama yaptı. 3.5 milyon Suriyeli bebek aşılanacak. Avrupa birliği de Türkiye’deki sayının farklı olduğunu biliyor. Türkiye’de 13 milyon sığınmacı kaçak varken eğitim, ekonomi gibi sorunları çözemez. Milli güvenlik sorunlarını çözemez. Bu konuyu Türkiye’de geri yollama iradesine sahip olan tek parti; Zafer Partisi.”

Nasıl yollayacağız?

“Esat’la anlaşma yapacağız. Suriyeliler nereden geldilerse oraya dönecekler. Türkiye Avrupa birliği ve Rusya’nın güvenlik sağlaması için çalışacağız. Türkiye’de hastaneye gittiğiniz zaman Türklerin önüne geçmiyorsunuz, parasını ödüyorsunuz. Eczane de parasını ödüyorsunuz. Size yapılan yardımları durduruyoruz. Bunları yaptığınız zaman Türkiye’de yaşamak pahalı olacak. Geri dönüş kendiliğinden başlayacak. Zafer Partisi dışında bunları evlerine yollayacak başka bir parti yok.”

“Bu seçimler bir referandum olacak. Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı referandumu Gitsin diyorsanız Zafer Partisi diyeceksiniz. Biz bonus olarak Erdoğan’ı yollayacağız.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141