• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: "Ergün Poyraz tek başına kalmayacak!"

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: "Ergün Poyraz tek başına kalmayacak!"
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ: 'Cumhuriyetin kuruluş esaslarını benimseyen ve kararlılıkla savunan bir aydın, araştırmacı ve gazetecidir Ergün Poyraz. Bir FETO terör örgütü tarafından hedef alınmıştır.

Bir FETO terör örgütü tarafından hedef alınmıştır. Ergenekon kumpasında ilk tutuklanan kişi olmuş. Yıllarca Silivri zindanlarında ağzından ‘’of’’ lafı çıkmadan F AKP zulmüne direnmiş bir insandır. Şimdi bu Türk aydını memleketine gelmiş memleketine yerleşmiş burada araştırmacı gazeteciliğine devam etmiş, yeni yeni kitaplar yazmış ve yazmaya devam etmekte en son kitabı da birkaç gün önce ‘’İstanbul Sözleşmesi ve Kadın’’ konulu bir çalışmayı yayımlamış bilimsel çalışmalarını sürdüren bir insan. Belediyede yapılan bir ihaleyle ilgili bir yolsuzluk duyurusunda bulunduğu için 6 kişi tarafından evinin önünde öldüresiye dövülmüştür. Haberi alır almaz aradım ve doktoruyla konuştum doktoru durumunun kritik olduğunu söyledi. Şükürler olsun ki kendisi bu ağır saldırıya atlattı, sağlığına kavuştu bugün de kendisini evinde ziyaret ettim. Kendisi de bu basın toplantısına gelecekti ancak doktoruna telefonda sorunca gitmemesini önerdi. Bu arada bu saldırıyı yapan 6 kişiden 5 tanesi tutuklanmış. Buradan Türk Kamuoyuyla ve Kuşadası kamuoyuyla Zafer Partisi Genel başkanı olarak paylaşmak isterim. Ergun Poyraz tek basına kalmayacak.

‘’Saldırıyı düzenleyen onlarla iş birliği yapanların hepsinin hukuki ve siyasi anlamda takipçisi olacağız.’’

Ergun Poyraz’ın dökülen kanının hesabını bu süreçle ilintili olan herkesten soracağız. Hukuk önünde ve siyaseten bundan emin olun.

Bu iş bitti kimse sanmasın!

Adli soruşturma devam ediyor. Biz de bu saldırıya cesaret edenleri. Bu saldırının siyasi ve terör ile ilgili irtibatları da tek tek ortaya koyacağız.

Ergün Poyraz tek başına kalmayacak. Saldırıyı düzenleyen, onlarla iş birliği yapanların hepsinin hukuki ve siyasi anlamda takipçisi olacağız. Ergün Poyraz’ın dökülen kanının hesabını bu süreçle ilintili olan herkesten soracağız hukuk önünde. Bu iş bitti kimse sanmasın soruşturma devam ediyor. Bu saldırının siyasi ve terör ile ilgili irtibatları da tek tek ortaya koyacağız.

Ergün Poyraz yalnız değildir bunu herkes bilsin! Nasıl FETO çeteleri saldırıları göğüslendi ve tarihin çöplüğüne atıldıysa benzer terör örgütlerin de Atatürkçü aydınlara, Türk Milliyetçilerine saldırmasına, ezmesine izin vermeyiz..!

Hukuk Her Şeyin Üstündedir!

Vatandaş: Kuşadası esnafı şuan pandemiden çıktığı için zor durumda. Yani Türkiye esnafı zor durumda yani burası turizm kent olduğu için bu açıklama bence burada doğru mu genel başkanım?

Evet doğru. Basının dokunulmazlığı her şeyin üstündedir. Basın susarsa esnafın sıkıntısını dile getirecek kimse kalmaz. Yolsuzluklar alır başını giderse esnafın ekonomisi daha kötü duruma gelir. Onun için sizin bu sorunuzu basın özgürlüğü adına hayretle karşılıyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141