Yurdun kuzeyi serinleyecek

Yurdun kuzeyi serinleyecek
Yurdun kuzey kesimleri Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, yarın Marmara'nın doğusu, Karadeniz ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Tahminlere göre, yağışlar, Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında (Samsun, Ordu, Sinop, Zonguldak, Bartın ile Kastamonu'nun kuzey ilçeleri) yerel olarak kuvvetli seyredecek.

Pazar günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde görülecek yağışlar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa) kuvvetli olacak.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları, yarın kuzey ve iç kesimlerde, pazar günü de doğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak, hafta başından itibaren tekrar artacak.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.