• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Yetkin Belci, MHP'den Muğla Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı

Yetkin Belci, MHP'den Muğla Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı
SMMM Bağımsız Denetçi Yetkin Belci28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu genel merkezine yaptı.

Belci: "2021 yılına kadar İstanbul’da ikamet eden, aslen Çanakkale/Biga Kütüğüne kayıtlı olan 1972 İstanbul doğumlu 3 çocuklu ailenin son çocuğu olarak dünyaya geldim. İlk Orta İstanbul Fatih Yedikule ortaokulu, liseyi İstanbul Fatih Yedikule Lisesinde Sosyal Bilimler ve Edebiyat Bölümünü bitirdim.

Anadolu üniversitesi işletme mezunu olup, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitü “Muhasebe ve Denetim” yüksek lisans mezunu, İstanbul Üniversitesi Auzef Sosyoloji 4.sınıf devam eden, Kastamonu Üniversitesi Bozkurt Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Pr. (İngilizce) bölümüne kayıtlı, halen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Tezli Yüksek Lisans devam etmekteyim.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak İstanbul Mali Müşavirler Odası üyesi, Bağımsız denetçi olarak Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu listesinde kayıtlıyım. Mesleğim ile ilgili geliştirmek ve uluslararası sertifika almak için merkezi Londra’da bulunan ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants) aday üyesi olarak sınavlarına hazırlanıyorum.

“Yenilikçi” mottosuyla bilgi edinmeyi ilke edinmiş biri olarak, mesleki yetkinlik için gerekli sertifikaları sağlamış, mesleki gelişimiyle ilgili seminer, kurs, söyleşi ve sempozyumlara katılan, Muğla ilimize Milletvekilliği aday adaylık değerlendirmesinde fırsat verildiğinde tecrübelerim ile katma değer katacak olan biriyim.

İhlas Holding İhlas Hayat Sigorta A.Ş. 1997-2002 Mali işler Uzmanı 2002--2021 kadar çeşitli kurumsal şirketlerde muhasebe birimleri ve mali işler birimlerinde mali müşavir Olarak görev yaptım.

İzmir Bilirkişi Bölge kurulunda Bilirkişi ve Muğla Ağır Ceza Adalet Komisyonu Bölge Kurulunda Uzlaştırmacı olarak aktif görev yapmaktayım. Ayrıca Fraud Audit Corporation-. bağımsız denetim şirketinin Muğla İl temsilcisi olarak bulunmaktayım.

Evliyim, 2001 doğumlu 1 erkek çocuğum bulunmakta, Muğla Köyceğiz ilçesinde ikamet etmekteyim.

 

 

Yetkin Belci; "Engelli vatandaşlarımız ve Muğla halkımız için ve Mali Müşavir, Bağımsız denetçiler ile ilgili mesleki sorun ve gelişimler için projeleri olduğunu, 28. dönem Milliyetçi Hareket Partisi aday adayı Yetkin Belci projeler ile ilgili süreç içinde açıklama yapacağını belirtti.

 

"Önemli olan kim adaylığa seçilir ise seçilsin MHP Milletvekili adaylarının görevini layıkıyla yerine getireceğine Milletimizin ve seçim bölgesi olan Muğla halkımızın şüphesi olmasın, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları birbirinden değerlidir, hepsini ayrı ayrı yürekten tebrik ederim, bu yolda Kutlu davamız Hayırlı olsun.

Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli'nin dediği üzere “2023’e doğru aday belli karar net" ifadesini bir kez daha tekrarlamak isterim". dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141