• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Muğla 30 °C
  • İzmir 31 °C
  • Aydın 35 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Yerel seçimlere doğru

Yerel seçimlere doğru
AK Parti Muğla ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı- AK Parti Muğla Milletvekili Özden:- "200 yıllık tarihimiz içerisinde bu ülke ilk defa böylesine güçlü bir şahlanış noktasına geldi. Kendi meselelerimizle boğuşmaktan, hep savunma pozisyonunda kalmakt

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, "200 yıllık tarihimiz içerisinde bu ülke ilk defa böylesine güçlü bir şahlanış noktasına geldi. Kendi meselelerimizle boğuşmaktan, hep savunma pozisyonunda kalmaktan, tarihi, siyasi ve ekonomik sorunlarımızı çözme derdine düşmekten önümüzü hiç göremedik" dedi.

AK Parti'nin Muğla'daki 13 ilçe belediye başkan adayı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tanıtıldı. Tören öncesinde konuşan Özden, yerel seçimlerin ülke için büyük önem taşıdığını söyledi.

Teşkilatlarının 30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanmalarını, büyük gayretle çalışmalarını isteyen Özden, "2 aydır AK Parti'nin Muğla'nın tüm ilçelerinde ve büyükşehirde belediye başkanlığını kazanması için gecesini gündüzüne katan tüm aday adaylarına teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bir inancı, bir güveni, bir fedakarlığı ortaya koydu. Bu saatten sonra adaylarımızın peşine takılarak şimdiye kadar çalıştıkları gibi gecesini gündüzünü katıp çalışmaya devam edecekler. 11 yılda yaptıklarımızı, Türkiye'yi nasıl büyüttüğümüzü anlatacaklar" diye konuştu.

Her seçimin bir gösterge ve bir dönüm noktası olduğunu anlatan Özden, Muğla'nın AK Parti belediyeciliğiyle tanışması için el ele vererek gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Bu seçimlerin Türkiye için büyük önemi olduğunu belirten Özden, şöyle konuştu:

"Daha önce Türkiye'ye dar bir alan bırakılmıştı, 'oynayın bu alan içerisinde, ne yaparsanız yapın' deniliyordu. Hiçbir iş yapamaz, hiçbir sorunumuzu çözemez, geleceğe bakamaz haldeydik ama Recep Tayyip Erdoğan 11 yıllık bir süre içerisinde bu kalıpları teker teker aştı. Ekonomik, siyasal ve terör sorunlarını birer birer çözdü. 11 yıl öncesine döndüğümüzde artık bu ülke insanlarının duruşu farklı, geleceğe bakışı farklı, bu ülkedeki gençlerin geleceğe olan inançları çok değişti. Şimdi birileri resmen bize 'siz çok oldunuz' diyor ve her türlü planı, hileyi, karalamayı yapmaya çalışıyor. Bunu hepimiz görüyoruz."

AK Parti kadrolarının Muğlalı hemşehrilerine hizmet etmek için canla başla çalışmaya hazır olduğunu dile getiren Özden, "200 yıllık tarihimiz içerisinde bu ülke ilk defa böylesine güçlü bir şahlanış noktasına geldi. Kendi meselelerimizle boğuşmaktan, hep savunma pozisyonunda kalmaktan, tarihi, siyasi ve ekonomik sorunlarımızı çözme derdine düşmekten önümüzü hiç göremedik. 30 Mart'a böylesine bir anlayışla bakmamız gerekiyor. Çünkü artık insanlar sadece köylere, yol su, elektrik istemiyor. İnsanlar artık köylerine sosyal alan, oyun parkları, düğün salonları istiyor" diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise Muğla'ya hizmet etmekte kararlı olduklarını söyledi.

Muğla'da dar kalıplar içerisinde bugüne kadar her işi zorlaştıran, proje üretemeyen, her şeye mazeret üreten bir yönetim olduğunu savunan Boğa, artık sorunların çözümü için her şeyin çok kolay olduğu bir yönetimi Muğla'da hizmete getireceklerini ifade etti.

"Yolsuzlukların üstüne gidip, kara delikleri kapattığınız zaman yeterli kaynak var" diyen Boğa, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"11 yılda Türkiye için önemli yatırımlar yapıldı. Bu, bir inanç, kendine güven hareketidir. 11 yıllık serüven, Anadolu'nun ayak sesleri, birilerini rahatsız eden zafer yürüyüşüdür. Muğla'yı bu yürüyüş rahatsız etti. Artık Muğla'da da bu muhalefeti denize dökmenin zamanıdır. 40 yıldır Muğla'yı yöneten bir zihniyet var. 'Asla değişmeyeceğim' diye yemin etmiş, yeni Muğla'yı anlayamamış. Biz bugün yeni Muğla'nın, geleceğin Muğla'sının mimarlarını tanıtmak için toplandık. Bugün yeni Muğla'nın geleceğini, talihini, bahtını, şehirciliğini açmanın başlangıcıdır. Muğla'ya hizmet getiremeyenlerin bundan sonra da hizmet etme hakkı yoktur."

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise AK Parti'de siyaset yapmanın, aday adayı olmanın, aday olmanın kolay bir iş olmadığını belirterek, Muğla'ya hizmet etmek üzere büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile yola çıktıklarını söyledi.

- AK Parti'nin 13 belediye başkan adayı

Törende tanıtılan ilçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

"Mestan Yayman (Menteşe), Ali Server Yazgan (Bodrum), Beyhan Korkut (Dalaman), Günay Cennet (Datça), Muhsin Eryılmaz (Fethiye), Mehmet Demir (Kavaklıdere), Kemal Ceylan (Köyceğiz), Ali Doğan Tugay (Marmaris), Rüştü Yiğitkaya (Milas), Çetin Uslu (Ortaca), Yakup Otgöz (Seydikemer), Nadi Şenkal (Ula), Mustafa Toksöz (Yatağan)."

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141