yeni Emniyet Müdürü İlhami Doğangüzel

yeni Emniyet Müdürü İlhami Doğangüzel
İlhami Doğangüzel, Marmaris'in yeni Emniyet Müdürü oldu.

Yaşar Turan Çebi'nin Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından Valilik kararnamesi doğrultusunda İlhami Doğangüzel, Marmaris Emniyet Müdürü oldu.

2006 yılında Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nden Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Doğangüzel, evli ve iki çocuk babası. Bir dönem Almanya Güvenlik Ataşesi'nde görev yapan Doğangüzel, Muğla Valisi Ahmet Altıparmak'ın kararnamesi ile Marmaris Emniyet Müdürü olarak tefriyen ataması yapıldı.

Marmaris'te yürütülen 'Toplum destekli polis' projesinin mimarlarından Marmaris Emniyet Müdürü İlhami Doğangüzel, İyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Gündem ailesi olarak Sayın Doğangüzel'e yeni vazifesinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum