Vali Savaş'ın kabulü

Vali Savaş'ın kabulü
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği başkan ve üyeleri Vali Savaş'ı makamında ziyaret etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şubesi Başkanı Sezgin Akduman ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akduman, dernek ve faaliyetleri hakkında Vali Savaş'a bilgiler verdi.

Akduman ayrıca, 12-15 Eylül'de İstanbul'da 1.Uluslararası TÜMSİAD TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarında Manisa'yı 120 metrekarelik bir stant ile temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Savaş da sivil toplumun gücünü ortaya koyan bir yaklaşım sergilediklerini belirterek kamuya artı değerler katmayı, kamuya hizmet etmeyi hedeflemelerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.