Uşak Belediye Başkanı Erdoğan: "Kent merkezine 6 bin ağaç diktik"
Yayınlanma:
UŞAK Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, son 3 ayda kent merkezine 6 bin fidan dikildiğini bildirdi.
UŞAK Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, son 3 ayda kent merkezine 6 bin fidan dikildiğini bildirdi.
Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha yeşil bir kent merkezi oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, bunun için park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerin belirlenen noktalarda ağaçlandırma çalışması yaptığını kaydetti.
Çalışmaların kent genelinde yürütüldüğünü ifade eden Erdoğan, "Çalışmalarda şehrimizin iklimine uygun ağaçları tercih ediyoruz. Son 3 ayda kent merkezine 6 bin ağaç diktik. Ekiplerimiz çalışmalarını nisan ayına kadar sürdürecek" dedi.
Muhabir: Soner Kılınç / Efsun Yılmaz
Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak:AA
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.