Ünlü "zamanımızı boşa harcama lüksümüz yok"

Ünlü "zamanımızı boşa harcama lüksümüz yok"
Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yapılan seçimle Barış Ünlü başkanlığında yeni yönetimini oluşturan CHP Armutalan Belde Örgütü geniş katılımlı bir kahvaltı organize etti.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yapılan seçimle Barış Ünlü başkanlığında yeni yönetimini oluşturan CHP Armutalan Belde Örgütü geniş katılımlı bir kahvaltı organize etti. Bu sabah Yazıcı Turban Otel’de verilen kahvaltıya sadece CHP Armutalan belde teşkilatı üyeleri değil, Marmaris,  Beldibi ve İçmeler CHP örgütleri de kahvaltıda hazır bulundu.CHP Armutalan Belde Başkanı Barış Ünlü, "Bundan böyle hiçbir üyemizin zamanının boşa harcama lüksünün olamayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 Armutalan CHP belde Örgütü’nce organize edilen kahvaltıya olan yoğun ilgi, partinin belde örgütü yönetimini mutlu etti.

Verdikleri kahvaltıyla ilgili basına kısa bir açıklamada bulunan Armutalan CHP belde teşkilatı başkanı Barış Ünlü,  kahvaltıda bir araya gelip sorunlarımızı ortaya koymak hedeflerimize ulaşmak için ortak çalışma planları oluşturmanın toplumuzun bir geleneği olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Biz de CHPliler olarak geniş ailemizi bir araya getirmek için böyle bir kahvaltıyı tertiplemeyi uygun gördük. Gördüğünüz gibi geniş bir katılım sağlamış durumdayız. Tabii ki bundan mutlu olduk buradan aldığımız motivasyonla parti çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Bundan böyle hiçbir üyemizin zamanının boşa harcama lüksünün olamayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ise,   Belde teşkilatlarının düzenlediği kahvaltıya gösterilen ilgiden mutlu olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz yerel seçimlere bir yıl kaldı. Buradaki arkadaşlar bu kahvaltıyla yerel seçim çalışmaları içinde start vermiş oluyorlar. Böylesine geniş katılımlı bir kahvaltıyı organize etme başarısı gösterdikleri için partimizin Armutalan Belde örgütü yönetimine ve kahvaltıya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.