• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ünal Yiğit’ten 23 Nisan mesajı “KÖY OKULLARINI TEKRAR AÇACAĞIZ”

Ünal Yiğit’ten 23 Nisan mesajı “KÖY OKULLARINI TEKRAR AÇACAĞIZ”
Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit, TBMM’nin kuruluşunun 102 yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yiğit; “ Zafer Partisi iktidarında köy okullarını tekrar açacağız. Bir köyde bir tek öğrenci bile olsa o köye öğretmen atayacağız. Köy okullarında yeniden Andımız ve İstiklal Marşımız okunacak. “ dedi.

Yiğit, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Bugün Türk Milleti, İstiklal Harbimizi yöneten ve Türkiye Cumhuriyetini kuran Türk Milleti’nin egemenliğinin temsilcisi TBMM’nin kuruluşunun 102. Yılını kutluyor.
Ancak bu kutlama hüzünlü bir kutlama. Hüzünlü bir kutlama çünkü milyonlarca insan işsiz ve aç. Yüz binden fazla işyeri iflas etti ve kapandı. Yüzbinlerce insan hasta. Her demokratik ifade isteği en ağır şekilde baskı yöntemleri ile bastırılmaya çalışılıyor. Gençlik büyük bir umutsuzluk içinde.
İktidardaki siyasi zihniyetin yönettiği Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en ağır krizini yaşamaktadır.
Devletimiz Saray rejimi sayesinde krizden krizi sürüklenmektedir.  Ekonomimiz talan, vurgun, israf, rant  kıskacında çökmektedir. Ekonomik kriz her geçen gün daha da derinleşmektedir.  
Ülkemiz 2011 sonrasında 10 yılda dünyanın en fazla sığınmacısının olduğu ülke haline gelmiştir. 5.3 milyonu Suriyeli olmak üzere Türkiye’de 8 milyona yaklaşan sığınmacı var. Sadece Suriyelilerin bu ülkeye maliyeti 2020 sonuna kadar 80 milyar Dolar oldu. Bu rakamlara 2021 ve içinde bulunduğumuz 2022 de eklenirse tablo daha da vahim bir hal almaktadır. Suriyeler büyük bir nüfus hareketi ile Türkiye’yi örtülü şekilde istila ediyorlar.
Böyle bir ortamda, bütün olumsuz şartlara rağmen TBMM’nin 102. Yıldönümünde Aziz Atatürk’ün geleceğin yetişkinleri çocuklarımıza hediye ettiği Milli Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlarken, milli egemenliğin Saray rejiminden alınarak TBMM’ne geri verilmesi ve çocuklarımızın geleceğinin bir felaketten kurtarılması için sürdürdüğümüz mücadelemizi başarı ile sonuçlanacağına inancımız tamdır.
Türkiye yaşadığı krizi aşacaktır. Devlet tekrar bütün Türk Milletinin devleti olacaktır.
Türkiye’de tekrar fabrikalar çalışmaya başlayacak, tarım ve hayvancılıkta kendi kendimize yeteceğiz. Ülkemiz tükettiğinden fazlasını üreten bir ülke olacaktır.
Ve başta Suriyeliler olmak üzere bütün sığınmacılar ülkelerine dönecekler. Her Türk vatandaşının cebinden şimdiye kadar Suriyeliler için çıkan 975 Dolar artık çıkmayacak. Türk vatandaşları hastahaneye gittikleri zaman 50 TL kendileri için 50 TL’de ücretsiz tedavi gören Suriyeli sığınmacılar için ödemeyecekler. Çalışan 1 milyon 300 bin Suriyeli ülkelerine döndüğü zaman 1 milyon 300 bin Türk iş bulacak. Türkiye,  bu krizden yine vatansever evlatlarının mücadelesi ile çıkacaktır.
TBMM’nin kuruluşunun 102. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün İstiklal Harbi gazilerini ve şehitlerimizi minnet, rahmet ile anıyorum. Bıraktığınız mirası sonsuza kadar savunacağız.
Atatürk’ün sadece Türk çocuklarına değil bütün dünya çocuklarına da armağan ettiği geleceğimizin aydınlık yarınları bütün çocuklarımızın  bayramını kutluyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141