• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Ünal Yiğit: Muğlamızı yağmalamayacak tek parti Zafer Partisidir!

Ünal Yiğit: Muğlamızı yağmalamayacak tek parti Zafer Partisidir!
Temel Irmak / Marmaris

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit: 'Ülkemizi ve Muğlamızı yağmalamayacak olan iki zihniyete de dur demenin yolu Zafer Partisinin Belediyeciliğinden geçmektedir."

 

Yiğit: "31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset epey hızlandı, ziyaretler çoğaldı, vaatler havada uçuşuyor. Eksik ve yalan yanlış beyanlar akılları karıştırıyor. 

Rutin yerel basın taraması yaparken bazı haberler hakkında Muğlalı ve Muğlada yaşayan vatandaşlarımızı bilgilendirmek istedim. 

Geçtiğimiz hafta içinde Akbelen ormanlarının olduğu bölgede 190 tane parselin kamulaştırma işleminin durdurulduğu basında epeyce yer almıştı. 

Durduran kişinin de AKP adayı sayın AYAYDIN’ın olduğunu da basından öğrendik.

Sevgili Muğlalılar ve Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız. Akbelen ormanları ne AKP’nin, ne de CHP’nin siyasi arenasıdır. Orası vatanımızın bir parçasıdır ve seçimlerin siyasi arenası değildir. 

Akbelen konusunu fırsata çevirmek isteyen CHP ise daha düne kadar  yolunu eski Genel Başkanınız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU sayesinde öğrendiğinizi ne çabuk unuttunuz.

Yada unutturmaya çalıştığınız Bodrum’da cennet koyuna, Marmaris’te SİNPAŞ’a, Milas Boğaziçi’nde AĞAOĞLU’na, Menteşe Bayır’da Çimento fabrikasına verdiğiniz ruhsatlar ile Menteşe Denizova’da kestiğiniz 300 yaşındaki meşe ağaçları mıdır?

Siz unutturmaya çalışsanız da biz hatırlatmaya devam edeceğiz.    

2019 seçimleri öncesi MUĞLA’yı betona ve ranta teslim etmeyeceğiz dediniz. Yukarıda saydığım yerlerin hepsinin ruhsatını geçtiğimiz 5 yıllık sürede verdiniz. 

Genel Başkanımız Sayın Ümit ÖZDAĞ ve Zafer Partisi Mensupları olarak Erzincan İliç’te siyanürlü altın arama ile nasıl mücadele ettiysek o azim ve kararlılıkla CHP'nin ve AKP'nin yağmacı zihniyetiyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Çünkü MİLLİYETÇİLİK Çevremizi sevmekle başlar.  

Her iki adaya da burdan sesleniyorum. Lütfen aklımızla ve hafızamızla dalga geçmeyin ve seviyesiz olmayın.

Zafer Partisi Mensupları olarak buradan tüm vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum. 

AKP ve CHP'nin birbirinden farkı yok. Ülkemizi ve Muğlamızı yağmalayacak olan iki zihniyete de dur demenin yolu Zafer Partisinin Belediyeciliğinden geçmektedir. Ünal YİĞİT olarak buradan söz veriyorum. Ülkemizi ve Muğla’mızı yağmalatmayacağız.

Saygılarımla." Dedi. 

    

   

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141