• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

TÜRK KIZILAY EKİPLERİNE KEMAN ÇALARAK TEŞEKKÜR ETTİLER

TÜRK KIZILAY EKİPLERİNE KEMAN ÇALARAK TEŞEKKÜR ETTİLER
Türk Kızılay Menteşe Şubesi tarafından   Pandemi nedeniyle çalışamayan Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneği üyesi müzisyenlere, gıda kolisi, kavurma konserve ve hijyen paketi yardımında bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

Türk Kızılay Menteşe Şubesi tarafından   Pandemi nedeniyle çalışamayan Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneği üyesi müzisyenlere, gıda kolisi, kavurma konserve ve hijyen paketi yardımında bulunuldu.

-Kızılay ekiplerinin Ramazan yardımında bulunduğu bir Roman müzisyen ve oğlu Kızılay ekiplerine Keman çalarak teşekkür ettiler.

-Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz:

“Türk Kızılay Genel Merkezimiz aracılığı ile Menteşe İlçemizde 200 aileye  500'er liralık nakit yardım yapacağız”

 

Türk Kızılay Menteşe Şubesi Pandemi nedeniyle çalışamayan Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneği üyesi müzisyenlere, gıda kolisi, kavurma konserve ve hijyen paketi yardımında bulundu.

Türk Kızılay Menteşe Şubesi Gönüllüleri, Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneği Başkanı Gökhan Gedik,  AK Parti Menteşe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılay Menteşe Şubesi Kadın Kolu Üyeleri, AK Parti Menteşe Kadın ve Gençlik Kolu Yönetim Kurulu üyeleri , Menteşe İlçesinin Karamehmet, Hacı Rüstem, Cami Kebir, Orhaniye,  Muslihittin ve Karşıyaka mahallelerinde yaşayan Roman müzisyenler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan yardımında bulundular.

KEMAN ÇALARAK TEŞEKKÜR ETTİLER

Türk Kızılay Menteşe Şubesi Gönüllülerinin Ramazan yardımında bulunduğu Roman müzisyen Halil Samanlıoğlu ve oğlu Çağrı Türk Kızılay ekiplerine Keman çalarak teşekkür ettiler.

Roman Müzisyen Halil Samanlıoğlu, Kızılay ekiplerinin Pandemi sürecinde Roman müzisyenlere ve sahne emekçilerine sürekli destek verdiğini anlatarak, “Bir müzisyen olarak bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Türk Kızılay ekiplerine kemanımızla teşekkür etmek istedik.  Çaldığım eserleri fedakarca görev yapan tüm Kızılay ekiplerine hediye ediyorum” dedi.

Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz ise Ramazan’ın insani yardım kuruluşları açısından bir seferberlik ayı olduğunu belirterek, “Bu yıl da ramazan kampanyasını "Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla sürdüreceğiz.  Ramazan ayı bitmeden Menteşe ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda paketi, kavurma, nakit yardımı ve hijyen paketleri ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Gürbüz,  ihtiyaç sahibi ailelere 250 TL'lik mobil alışveriş koduyla market yardımı desteği verdiklerine de işaret ederek, “Mesaj ulaşan ihtiyaç sahiplerimiz ilgili marketten kendilerine gelen kodu göstererek marketten 250 TL’lik alışveriş yaptılar. Pandemi sürecinde temel ihtiyaçlarını karşılamış olduk” dedi.

200 AİLEYE 500’ER LİRA NAKİT YADIMI

Menteşe Şube Başkanı Gürbüz, Türk Kızılay Genel Merkezi aracılığı ile 200 aileye ise Ramazanda 500'er liralık nakit yardım yapacaklarını anlatarak, “Nakit yardımı yapılacak aileleri belirledik. Bu nakit yardımları ihtiyaç sahibi ailelerimize hızlı bir şekilde ulaştırılacak. İhtiyaç sahibi ailelere SMS mesajı ulaştıktan sonra, nakit yardımlarını bizlere bildirdikleri banka şubesinden alabilecekler” diye konuştu.

HAYIRSEVERLER GIDA KOLİSİ BAĞIŞINDA BULUNDU

Geleneksel yardım yöntemlerinden biri olan Kızılay gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan sofrasına ulaştırılması için yoğun bir çaba harcadıklarını anlatan Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, şunları söyledi:

“Gıda paketlerini Ramazan ayı boyunca Menteşe Kızılay Kadın Kollarımız ve Gönüllülerimiz aracılığı ile özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.

Bu Ramazan ayında çok sayıda hayırseverimiz şubemize gıda kolisi bağışında bulundu. Hayırseverlerimiz tarafından şubemize yapılan gıda kolisi, fitre ve zekat yardımlarını ihtiyaç sahiplerine en kısa zamanda ulaştırmak için yoğun tempoda çalışıyoruz”

Türk Kızılay Menteşe Şubesi tarafından yardım ulaştırılan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise Türkiye’de Pandemi süreci başladığından beri Kızılay’ın ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu anlatarak Kızılay ekiplerine teşekkür ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141