• BIST 9645.02
  • Altın 2405.746
  • Dolar 32.5921
  • Euro 34.7971
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

TURİZMDE ÇIĞIR AÇACAĞIZ

 TURİZMDE ÇIĞIR AÇACAĞIZ
Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Yazıcı: “Marmaris 'in kanayan yarası olan turizmin düşük sezonları için yeni bir çığır açacak, turizm sezonunun 10 aya çıkmasını sağlayacağız. Ayrıca önem verdiğimiz bir diğer konu da spor! Sporun teşvik edilmesi iç

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Yazıcı: “Marmaris 'in kanayan yarası olan turizmin düşük  sezonları için yeni bir çığır açacak, turizm sezonunun 10 aya çıkmasını sağlayacağız. Ayrıca önem verdiğimiz bir diğer konu da spor! Sporun teşvik edilmesi için müsabakaların yapıldığı bir spor kenti haline getireceğimiz Marmaris'te, başarılı olan gençlerimize burslar vereceğiz. Bu burslar ile gençlerimizin Türkiye ve yurtdışında Marmaris'imizi tanıtmalarını, ailelerine gurur kaynağı olmalarını sağlayacağız”

 

 

 

 

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, Club Turban Otelde düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerle bir araya geldi. Yazıcı basın toplantısına, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Kadın Kolları Başkanı Elmas Bozkır ve parti yöneticilerinin yanı sıra MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci katıldı.

whatsapp-image-2019-01-22-at-13.06.43.jpeg

Basın mensuplarına kendisi  ve icraatları hakkında bilgi aktaran  Yazıcı'nın konuşması şöyle başladı; "1970 yılında doğdum. Liseden sonra eğitim hayatıma Turizm Otelcilik Yüksek Okulu ile devam ettim. 1983 yılından bu yana Marmaris'te yaşıyorum. Ailemize ait şirketler grubunda başladığım iş hayatıma şuanda Grand Yazıcı  Turban Club ve Grand Yazıcı Club Marmaris Palace otellerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam ediyorum . Sizler beni daha çok Ralli Sporcusu yönümle tanıyorsunuz. 4 kez Ralli şampiyonluğumun yanı sıra uluslararası yarışmalarda ülkemi temsil etme şansına sahip oldum. Bu esnada FIA takımlar kupasında üçüncülük elde ettim. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) başkanlığı yaptım. Bu görevin yanı sıra Uluslararası  Otomobil Federayonu FIA'nın en üst karar mercii olan Dünya Motor Sporları Konseyinin 14 üyesinden biriyim ve FIA'ın Avrupa karting başkanlığı görevini yapıyorum. Moldova Cumhuriyeti Fahri Konsolosluğu'nda verdiğim hizmetlerden dolayı Moldova Hükümeti tarafından onur nişanına layık görüldüm. Evliyim ve Rüzgar adında bir oğlum var." Serkan Yazıcı şöyle devam etti "Ben aynı zamandan Cumhur İttifakının da adayıyım  ve önümüzde az  bir süre var. Bu süreçte bütün  Marmaris'lilere  tek tek ulaşıp projelerimizi, yapacaklarımızı aktaracağız. Taşıdığımız sorumluluğun bilinciyle Marmaris'in dünyadaki bilinirliğini artıracağız. Bu yeni dönemde Marmaris'te yaşayan insanların, bir hayvan sever olarak hayvanların ve doğanın başkanı olacağıma söz veriyorum. Amacım; belediye başkanı olmaktan ziyade tüm Marmarislilerin gönlündeki başkan, abi, kardeş ve arkadaş olabilmektir. Hepimize hayırlı olsun" dedi

whatsapp-image-2019-01-22-at-13.09.44.jpeg

TERMAL TURİZMİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

Konuşmasına seçim bildirgesinde yer alan icraatlarıyla devam eden Serkan Yazıcı, Marmaris'i sosyal ve ekonomik anlamda şahlandıracak projeleri hayata geçirmek için sabırsızlandığının altını çizdi. Yazıcı "Başkanlık icraatlarımın en önemli projelerinden biri de, termal su kaynağını Marmaris otellerine ve belediyemizin yapacağı tesislerde, halkımızın ve misafirlerizin hizmetine sunmaktır. Böylelikle Marmaris 'in kanayan yarası olan turizmin düşük  sezonları için yeni bir çığır açacak, turizm sezonunun 10 aya çıkmasını sağlayacağız. Ayrıca önem verdiğimiz bir diğer konu da Spor! Sporun teşvik edilmesi için müsabakaların yapıldığı bir spor kenti haline getireceğimiz Marmaris'te, başarılı olan gençlerimize burslar vereceğiz. Bu burslar ile gençlerimizin Türkiye ve yurtdışında Marmaris'imizi tanıtmalarını, ailelerine gurur kaynağı olmalarını sağlayacağız" dedi.

Serkan Yazıcı, düzenli olarak yapılacak "Bale-Dans-Spor Festivalleri ve organizasyonları" gibi Marmaris'in durağan dönemlerinde fayda edecek etkinlikleri hayata geçireceklerini, ekonomik ve sosyal açıdan her alandan Marmarislilerin kalkınmasını sağlayacaklarına dikkat çekti. Yazıcı konuşmasına şöyle devam etti; "Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişmesinde önemli yeri olan güvenli oyun parklarının sayısı artıracak ve güvenliğini sağlayacağız. İlçemizde geleneksel sokak oyunlarımızı canlandıracak okullar arası festivaller düzenleyeceğiz. Bu festivallerde başarılı çocuklarımızı ödüllendireceğiz. Bunun dışında çocuklarımızın emin ellerde olacakları üç yaş itibariyle okul öncesi jimnastik, İngilizce ve temel eğitimlerini alabilecekleri kreşler açacağız.

SANATASAL FAALİYETLERE AĞIRLIK

Marmaris'in önemli sorunlarından olan otopark ve sanatsal  faaliyetlerine yönelik yapacaklarını da detaylı şekilde  anlatan Serkan Yazıcı, bu maddeleri şöyle sıraladı." Dünyada uygulanmış örneklerden yola çıkarak araç park sorununun, yeraltındaki  otoparklar ile çözeceğiz. Bu sayede kentte yaşayan veya gezmeye gelen herkesin ulaşım rahatlığı ve huzurunu sağlayacağız. Bunun dışında yapacağımız ilk işlerden birisi de,  belediye binamızı vatandaşların ve STK'ların ihtiyaçlarına yönelik çok kullanımlı kültür ve sanat merkezi haline dönüştürmektir. Bu kapsamda çok amaçlı büyük bir salon, bölünebilir tiyatro odaları, sanat galerileri, cafenin yanı sıra organizasyon ve düğün etkinliklerinin yapılabileceği bir alan oluşturacağız."

img_3803---kopya.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141