• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

 Tulgay Hasar: Engelli bakanlığının kurulması için çalışacağım

 Tulgay Hasar: Engelli bakanlığının kurulması için çalışacağım
İyi Parti Muğla’dan 28. Dönem milletvekili adayı seçilen Marmaris Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Genel Başkanı Tulgay Hasar,

 

 

 

 

 


“Engellilerin sorunları çözüme kavuşturmak ve engelli bireylerin daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi için engelli bakanlığınını kurulması için çalışacağını ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil hakları olması için bu yola çıktıklarını” söyledi.

İYİ Parti’den  28. Dönem Muğla Milletvekili adayı olan ENABİRDER Genel Başkanı Tulgay Hasar, İYİ Parti Marmaris İlçe binasında basın açıklaması düzenledi. Toplantıya İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy, parti yönetimi, ve engelli vatandaşlar katıldı.

 Burada açıklamada bulunan Tulgay Hasar, kendisini 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Muğla’dan milletvekili olarak aday gösteren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere, İyi Parti Genel Merkez yetkililerine, Muğla  İl Başkanı  Davut Cumhur Akmeşe'ye ve tüm ilçe başkanlarına teşekkürlerini iletti.

 Hasar sözlerini şöyle sürdürdü: “ Şahsım uzun yıllardır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında son olarak ENABİRDER çatısı altında engelli bireylerin ve ailelerinin ülke genelinde yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması için mücadele ediyorum.

“Tüm çabamız engelliler için”
Mücadelemizle çözüme kavuşturduğumuz sorunlar olmasına rağmen, kronik hale gelmiş bazı sorunlar çözüme kavuşmuş değil. Bu sorunları çözüme kavuşturmak ve engelli bireylerin daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi için ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil hakları olması için bu yola çıktık.

Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ve İyi Parti kadrolarının engelli bireylerin sorunlarının çözümüne yönelik ciddi hazırlıklarının olduğuna şahit olmak, mücadele etmek konusunda bizleri daha da cesaretlendirdi.

“Var gücümüzle çalışacağız”
Bundan sonraki süreçte, hem ülkemizin genel sorunlarını çözmek için hazırlığı olan İyi Partimizi hem Muğla'da hem de ülke genelinde güçlü bir şekilde Meclis'e göndermek için var gücümüzle çalışacağız.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler sadece Muğla için değil ülkemiz için hayati bir öneme sahiptir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın ortak adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için tüm gücümüzle, gece gündüz demeden çalışacağız.

Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin vurguladığı gibi, "Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız!"” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141