Timsah tur için sahaya çıkacak

Timsah tur için sahaya çıkacak
Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Vojvodina'yı eleyerek play-offa yükselmek istiyor.

İlk karşılaşmada FK Vojvodina karşısında deplasmanda 2-2'lik beraberlik alan Timsahlar, Sırbistan temsilcisini eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde adını play-offa yazdırmak istiyor. 

Bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Javier Fernandez yönetecek.

Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Karaman: Bayram hediyesi vermek istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Turu geçerek stadımızdaki ilk maçımızda bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz" dedi.

İyi bir sonuçla turu geçen taraf olmayı amaçladıklarını ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

"İlk 90 dakikayı bitirdik. İkincisini oynayacağız. Amacımız kendi evimizde oynayacağımız, stadımızdaki ilk maçımızı da turu gerçerek bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek. Yarın sahada mücadele gücü yüksek, skoru yakalayan gelişmekte olan takımı hep birlikte görmek istiyoruz. Oyuncularımız bunun sinyalini verdi .Taraftarın desteği ile iyi bir maç çıkaracağız."

Sakatlığı süren Belluschi'nin durumunun maç saatinde netleşeceğini vurgulayan Karaman, Ozan İpek'in ise oynayamayağını bildirdi.

FK Vojvodina cephesi

FK Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic ise şansların yüzde 50-50 olduğunu belirterek, "Tur için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.