TFF 3.Lig kuraları çekildi
Geçtiğimiz sezon 2.Lig'den düşen Marmaris Belediyespor'un da mücadele vereceği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Ligi'nin grupları belirlendi.
Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde 2009-2010 sezonunun planlamasını yaptı.
Buna göre, Bank Asya 1. Lig'de sezon 22 Ağustos'ta başlayacak ve 9 Mayıs 2010'da sona erecek. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise karşılaşmalar 29 Ağustos'ta başlayacak. TFF 2. Lig 16 Mayıs 2010'da, TFF 3. Lig ise 9 Mayıs 2010'da tamamlanacak.
Bu arada, Turkcell Süper Lig'de sezon, daha önce açıklandığı gibi 9 Ağustos'ta start alacak ve 16 Mayıs 2010'da oynanacak maçlarla sona erecek. Fortis Türkiye Kupası maçlarının programının daha sonra açıklanacak.
GRUPLAR BELLİ OLDU
Yeni sezonda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yer alacak takımların mücadele edeceği gruplar da belli oldu. Buna göre, Marmaris Belediyespor, 7 ayrı ilden (Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Isparta, İzmir ve Muğla) 11 takımın yer aldığı 2.Grupta mücadele edecek.
İŞTE MARTI'NIN GRUBU:
2. Grup: Torbalıspor, Altınordu, İzmirspor, Menemen Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Muğlaspor, Marmaris Belediyespor, Keçiören Belediyespor, Afyonkarahisarspor, Ispartaspor, Tekirova Belediyespor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.